VIDEO. Lovitura de imagine pentru primarul Timisoarei! Nicolae Robu a filmat momentul in care demoleaza garajul fiului sau, ca exemplu edificator pentru “dezvoltarea in forta” a orasului

Dupa disputa, de ieri, cu ministrul de Interne pe tema salariilor castigate de politistii locali din Timisoara, Nicolae Robu continua sa acumuleze puncte electorale in competitia cu viitorii sai adversari la fotoliul de primar al orasului.


Asadar, dupa ce si-a aparat, parinteste, subalternii de la Politia Locala Timisoara, Nicolae Robu a mai dat o lovitura de imagine.

“Garajiada continua! Tocmai a ajuns la rand garajul fiului meu!”, a anuntat edilul Timisoarei, luni dimineata, pe Facebook, inainte de a incepe demolarea garajului fiului sau, primul dintr-o baterie de garaje vechi ale orasului.

Inregistrarea video cu demolarea garajului lui Raul Robu a adunat rapid sute de vizualizari si comentarii, nu putini intreband cand se va ajuge cu demolarea custilor de beton si in zona lor.

“Am și eu un asemenea garaj, abia astept sa-i vina randul la demolare. Sa devina parcare moderna, sa ne aliniem la vremurile actuale”, a comentat userul cu numele Ani Ana, lasand sa se inteleaga faptul ca dezvoltarea in forta a orasului, concept al primarului Robu, are destui adepti in randul viitorilor votanti.

Mai cu seama ca promite amenajari frumoase, civilizate, cu o multime de locuri de parcare, alei de acces in blocuri, spatii verzi adevarate, o multime de copaci, o multime de banci.

„Iata continuam cu desfiintarea garajelor. Primul garaj este al fiului meu. Prin aceasta dam un semnal clar de fermitate. Sper ca nimeni nu isi mai face iluzii ca va mai ramane un garaj in orasul nostru. Rand pe rand le demolam pe toate, in masura in care avem capacitatea sa facem si amenajari frumoase in loc. Din aceasta baterie, primul garaj este al fiului meu. Cu el incepem”, a precizat Nicolae Robu.

Edilul a mai spus ca, rand pe rand, vor fi daramate toate bateriile de garaje vechi ale orasului, insa, doar in masura in care municipalitatea va putea face altele moderne in locul acestora. (Mara Ion)

One thought on “VIDEO. Lovitura de imagine pentru primarul Timisoarei! Nicolae Robu a filmat momentul in care demoleaza garajul fiului sau, ca exemplu edificator pentru “dezvoltarea in forta” a orasului

Leave a Reply