Directorul Pietelor din Timisoara contraataca! Pentru cetateanul german Dominic Fritz, candidatura la functia de primar este doar un mod interesant de a-si petrece concediul fara plata primit de la BMZ

Atacat de Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, pe tema investitiilor realizate de SC Piete SA in 2019, directorul Ionut Nasleu a decis sa verifice, prin mijloacele accesibile unui fost ofiter SRI, cine este cetateanul german care este impins cu atata forta obscura catre fotoliul de primar al orasului.


Rezultatul mini-investigatiei declansate de Nasleu a fost publicat pe pagina sa de Facebook si devoaleaza anumite umbre din “scopul si durata vizitei” ale lui Dominic Fritz la Timisoara. Asadar, ce afla electoratul timisorean de la un jurnalist din Germania, contactat de Ionut Nasleu.

“Dominic Samuel Fritz a fost angajat la Administratia Prezidentiala din Germania, in perioada 2016-2019, la biroul presedintelui federal D. Dr. Horst Köhler. In 30 septembrie 2019 a parasit acel post, fiind transferat la Ministerul Federal pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (BMZ). Domnul Fritz a solicitat un concediu fara remuneratie pentru angajamentul sau cu politica locala din Romania”, a raspuns, printre altele jurnalistul Tobias Scheufele.

Asadar, Dominic Fritz se implica in lupta electorala din Timisoara, fiind sustinut de USR, din postura de angajat al Ministerul Federal pentru Cooperare si Dezvoltare Economica din Germania, aflat in concediu fara plata.

O aventura politica de concediu, se poate spune, fara teama de a gresi, intrucat Dominic Fritz va redeveni acelasi angajat disciplinat al BMZ, dupa ce timisorenii isi vor spune cuvantul la urne.

“Daca nu veti castiga Primaria, o sa parasiti din nou Timisoara. Sunteti dedicat 100% Timisoarei numai din postura de candidat?”, sunt intrebarile la care fostul consilier al primarului Nicolae Robu asteapta un eventual raspuns. (Mara Ion)

Leave a Reply