CULISE. Cum a protestat o fosta judecatoare din Timisoara impotriva inchiderii saloanelor de coafura. A lansat new style Covid-19

Eliberata din functia de judecator, in noiembrie 2017, cand a decis sa-si puna roba in cui si sa iasa la pensie, Anca Anastasescu, fost magistrat la Judecatoria Timisoara, revine in atentia fostilor colegi, a avocatilor si a justitiabililor printr-o schimbare de look absolut uimitoare.


Fosta judecatoare – pentru care solemnitatea sedintei de judecata a reprezentat, de-a lungul carierei, derulata doar la Judecatoria Timisoara, o autentica regula militara – n-a mai avut rabdare pana la  ridicarea restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus si a decis sa lanseze o noua moda in domeniul coafurilor din sistemul judiciar, si nu numai: new style Covid-19.

Astfel, dupa cum se poate remarca si in fotografia postata pe Facebook, fosta coafura aranjata, cu variatii de bucle naturale si, uneori, cu suvite rebele care incadrau chipul dur al judecatoarei, a fost schimbata cu o uimitoare freza pandemica: parul tuns scurt, aproape zero.

Un gest de mare curaj pentru Anca Anastasescu, care a sfidat toate normele styling-ului modern si a inaugurat moda Covid-19. “Bravo, ai stil!”, ar putea exclama exigentul critic de moda si fashion editor din Romania, Iulia Albu, inainte de a folosi cliseele sale favorite – avangarda, curaj, originalitate si tusa personala extrem de pregnanta… (Eva Theordorescu)

One thought on “CULISE. Cum a protestat o fosta judecatoare din Timisoara impotriva inchiderii saloanelor de coafura. A lansat new style Covid-19

Leave a Reply