Dosar penal pentru o imbratisare! Politicianul Viorel Catarama este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce a luat in brate un barbat infectat cu Covid-19 pentru a demonstra ca virusul nu exista

Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat vineri deschiderea unui dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce politicianul si om de afaceri Viorel Catarama a mers in comuna Barbulesti, judetul Ialomita, si s-a imbratisat cu un barbat infectat cu noul coronavirus.


Anuntul prezentei sale la Barbulesti a fost facut pe pagina sa de Facebook, unde a explicat ca dupa vizita pandemica a revenit la domiciliu, unde a intrat in autoizolare.

Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!” a precizat Catarama.

Intr-un mesaj anterior, politicianul a spus, pe contul sau de socializare, ca intentioneaza sa se infecteze voluntar cu COVID-19, iar ca urmare a gestului sau, sotia sa, medicul Adina Alberts a anuntat ca pleaca de acasa.

”Eu sunt total impotriva unei astfel de abordari. Inca nu ne cunoastem indeajuns inamicul. Inca nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare.

Chiar daca cercetarile mele frenetice in a gasi, de fapt in a intui solutii rapide anti-Covid, m-au condus catre niste descoperiri surprinzatoare care m-au facut sa ma intreb daca lumea medicala mondiala chiar „e sanatoasa la cap” – daca imi permiteti un limbaj colocvial – si, chiar daca toti am inceput sa simtim ca parca ceva nu este in regula cu aceasta pauza mondiala impusa, totusi cred ca noi nu trebuie sa fim subiecti in astfel de experimente”, a explicat Adina Alberts. (G.G.)

Leave a Reply