Rafuiala cu focuri de arma intre doua gasti de interlopi din Arad si Timis. Scandalul a avut loc in municipiul Arad, iar politia a retinut cel putin 7 persoane

Doua gasti rivale din Arad si Timis s-au incaierat, vineri seara, in cartierul Aradul Nou din municipiul Arad. In timpul altercatiei, unul dintre tinerii implicati in scandal a tras mai multe focuri de arma, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei masini parcate in apropiere.


Cel putin sapte persoane au fost retinute, pana in acest moment, si duse la audieri la sediul Politiei.

Un apel la numarul de urgente 112 a solicitat prezenta politistilor in cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, unde a izbucnit un scandal si s-au tras mai multe focuri de arma, scrie news.ro.

A fost solicitata echipa operativa formata din politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale si ai Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au constatat ca a izbucnit un conflict spontan intre trei aradeni de 20, 30 si 39 de ani si alte patru persoane, cu varste cuprinse intre 22 si 52 de ani, din judetul Timis si judetul Arad.

Unul dintre participanti, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de arma, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participantii la scandal”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Arad.

Toate persoanele implicate in incident au fost duse la sediul Politiei pentru a fi audiate.

In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor uz de arma letala fara drept, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice. (V.E.)

 

Leave a Reply