VIDEO. Liderul PSD Marcel Ciolacu a lesinat in timpul unei conferinte de presa! A fost transportat la spital, unde a fost testat pentru Covid-19

Moment extrem de tensionat, astazi, la conferinta de presa a PSD: presedintelui Marcel Ciolacu (52 de ani) i s-a facut rau in timp ce prezenta programul economic al partidului.


Ciolacu citea programul economic, iar dupa cateva minute de lectura a inceput sa pronunte tot mai greu, a devenit foarte palid, s-a sprijinit in pupitru si si-a pierdut echilibrul. El a fost imediat sprijinit de o persoana aflata in proximitate.

Transmisia live a conferintei, asigurata de PSD, s-a intrerup imediat. Initial, in clip se vedea momentul in care lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau, dar clipul postat pe Facebook a fost editat de PSD.

La sediul PSD a fost chemata o ambulanta, insa Marcel Ciolacu și-a revenit si a mers singur la masina. Nu a mai asteptat ambulanta si a fost transportat cu masina la Spitalul Militar Central din Capitala, spital unde a primit ingrijri medicale in calitate de demnitar.

PSD a anuntat, intr-un comunicat, ca Marcel Ciolacu ”a suferit o criza de lipotimie (stare de lesin), posibil cauzata de caldura si lipsa de oxigen din sala, dar si pe fondul unei activitati intense din ultima perioada desfasurata atat la Parlament, cat si la partid”.

La internarea in Spitalul Militar Central, liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a efectuat si testul rapid pentru depistarea Covid-19, care a avut rezultat negativ.

„I s-a facut un screening complet. In acest moment, toate rezultatele sunt bune, nu a existat decat o cadere de calciu, posibil, starea de sanatate este una buna si va fi externat in foarte scurt timp. Din partea Spitalului Militar Central va exista o comunicare scrisa cu ce consult i s-a facut si ce analize i s-au luat. In cuvintele noastre, este sanatos, i s-au facut toatele testele, toate analizele specificate de protocolul in vigoare, iar rezultatul este unul bun. Este ok, este bine, este ca inainte de incident”, a anuntat purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu.

Lui Ciolacu i s-a facut si testul pentru depistarea Covid-19, dar inca nu a venit rezultatul. „Din ce stiu eu, i s-a facut și acest test, pentru ca este obligatoriu la orice internare sa se faca”, a precizat Romascanu.

La randul sau, fostul premier Mihai Tudose a precizat ca Marcel Ciolacu a refuzat ambulanta, dar ca au insistat colegii de partid care erau prezenti, in momentul in care i s-a facut rau.

„A refuzat (Marcel Ciolacu – n.r.) salvarea, simtindu-se bine, apoi am sarit cu gura toti pe el. Eu i-am spus ca atunci cand am avut infarct, dupa ce m-au resuscitat, eram bine si, apoi, am mai patit-o o data in salvare. Asa ca sa nu se joace. (…) El e un om mai discret si cu bun simt, nu… alaiul asta duminica. A fost decizia lui pana la urma”, a aratat Tudose. (Mara Ion)

Leave a Reply