Proiectul SIA VEST merge mai departe! CCIA Timis continua sa monitorizeze activitatea celor 24 de firme infiintate in cadrul proiectului (P)

In contextul pandemiei generate de noul coronavirus, eforturile Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis se concentreaza asupra sustinerii intereselor agentilor economici care se confrunta cu dificultati majore, prin masuri menite sa faciliteze reluarea activitatii si revenirea la normalitate.


Prioritar este si sprijinirea firmelor aflate la inceput de drum, beneficiare de finantari nerambursabile si care s-au obligat prin proiect sa deruleze anumite activitati, sa angajeze salariati. Acestea trebuie ajutate sa-si indeplineasca indicatorii din planul de afaceri selectat, pentru a supravietui.

Astfel, in calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, CCIA Timis continua sa sprijine si sa monitorizeze activitatea celor 24 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului care au reusit sa demareze cu succes activitatea.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest care sa conduca la crearea de noi joburi.

Pana in prezent, cele 24 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro). (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro , Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect.

Leave a Reply