Operatiunea BAMBI. Un tehnician de vanatoare si un medic veterinar din Timis au salvat un pui de caprioara ranit. Animalul a intrat in gardul de sarma ghimpata din jurul parcului auto al milionarului Romeo Dunca

In noianul de amenzi pandemice si a modului cazon in care autoritatile  impun respectarea ordonantelor militare, orice gest de omenie capata conturul unui adevarat eveniment.


Protagonistii unui astfel de gest, care nu are nicio legatura cu Covid-19 si urgentele medicale clamate in toata mass-media, au fost, ieri dupa-amiaza, tehnicianul de vanatoare Raducu Marinas si medicul veterinar Nicolae Moldovan.

In patrularea sa zilnica printr-un fond de vanatoare de la marginea Timisoarei, Raducu Marinas a identificat un pui de caprioara ranit, care intrase in gardul de sarma ghimpata instalat de Romeo Dunca in jurul parcului sau auto din Dumbravita.

Animalul a fost ridicat dintr-un sant, unde se prabusise si, probabil, ar fi sucombat, si a fost transportat urgent la cabinetul veterinar al medicului Nicolae Moldovan, din localitatea Ghiroda. Puiul de caprioara a fost tratat in mod gratuit, dupa care a fost dus, inapoi, in habitatul sau natural.

“A intrat in gardul de sarma ghimpata care margineste proprietatea domnului Dunca. L-am ridicat, de unde cazuse, apoi m-am grabit sa-l duc la medicul veterinar. A fost tratat gratuit si salvat. Multumesc din suflet doctorului Nicolae Moldovan”, ne-a transmis tehnicianul de vanatoare Raducu Marinas. (Gabriela Gaspar)

One thought on “Operatiunea BAMBI. Un tehnician de vanatoare si un medic veterinar din Timis au salvat un pui de caprioara ranit. Animalul a intrat in gardul de sarma ghimpata din jurul parcului auto al milionarului Romeo Dunca

Leave a Reply