Viorel Catarama prezinta simptomele infectiei cu Covid-19, dupa ce a imbratisat intentionat un bolnav, pentru a demonstra ca virusul nu exista

Viorel Catarama pare tot mai convins, pe zi ce trece, ca coronavirusul care a paralizat o lume intreaga chiar exista, dupa ce starea sanatatii sale s-a deteriorat vizibil, in urma imbratisarii intentionate a unei persoane infectate, pentru a demonstra ca isteria Covid-19 nu are nicio baza reala.


„Am anumite simptome, sper sa nu patesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apasare in piept, am nasul infundat. Nu am aceleasi simptome ca acum doua zile, imi dau de gandit. Am ferma convingere ca voi depasi, acest virus va intra in mine si va iesi asa cum a intrat. Sunt un barbat sanatos”, a anuntat afaceristul la Antena 3.

Catarama spune ca urmeaza sa se testeze in doua saptamani, dar si ca „urmatoarele trei, patru zile sunt decisive”. El a explicat ca a ales sa faca acest gest extrem, deoarece se considera un patriot care-si risca viata pentru ca Romania sa nu intre in faliment, iar drepturile si libertatile oamenilor sa nu mai fie suspendate de cei aflati la putere.

Dupa ce a imbratisat un bolnav de coronavirus, intr-o localitate din Ialomita, Viorel Catarama s-a autoizolat la domiciliu. Experimentul sau periculos nu a fost girat si de sotia sa, care a decis sa ia copilul si sa se mute de acasa. De asemenea, imediat dupa autoizolare, Catarama a fost vizitat politistii locali, pentru a fi luat in evidenta ca posibil contaminat.

“Politistii care au venit au fost de la Politia Comunitara , foarte politicosi, foarte civilizati. Am comunicat datele pe care mi le-au cerut, pentru ca eu trebuie sa raportez situatia in care ma aflu”, a mai spus politicianul.

Reamintim ca Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, care este acuzat de zadarnicirea combaterii bolilor. Daca e sa fac puscarie pentru ca am imbratisat un bolnav, atunci asa sa fie. O scoatem din mormant pe Regina Maria si o bagam si pe ea la puscarie, pentru ca a facut exact ce am facut eu, insa cu bolnavii de tifos”, a mai spus afaceristul. (Mara Ion)

UPDATE! Viorel Catarama s-a prezentat, astazi, 14 martie, la o clinica privata, unde si-a facut un prim test rapid de coronavirus. Rezultatul primit, la ora 12,15, negativ, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau ca se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare).

 

Leave a Reply