SURSE. Doi cunoscuti cantareti din Timisoara, amendati de politistii locali din cauza ca nu au prezentat declaratii cu “plimbare animal de companie”

Desi nu exista un plan de amenzi Covid-19, dupa cum ne-a asigurat Dorel Cojan, directorul interimar al Politiei Locale Timisoara, agentii din subordine continua sa amendeze tot ce misca, pentru a demonstra vigilenta si intransigenta.


Ultimele victime ale excesului de zel manifestat de “locali” – care, recent, l-au umilit pe Constantin Duma, corespondentul Agerpres in Timis – sunt cantaretii Gabriel si Raluca Modi, celebri pentru show-urile muzicale de la nunti, botezuri si alte genuri de petreceri, care au iesit in apropierea locuintei pentru a-si plimba cainii.

Spre ghinionul lor, in cale s-au intalnit cu o patrula de politisti locali, care intareau dispozitivul de paza al populatiei impotriva periculosului Covid-19.

“Eram cu animalele de companie afara. Ne-au cerut declaratiile la amandoi si, fara sa ne legitimeze, ne-au cerut datele. Eu, neavand declaratia la mine, m-a intrebat cum ma chema si domiciliul. Si eu, fiind de buna credinta, am fost sincer, puteam sa spun orice nume si orice adresa, m-am trezit cu amenda acasa”, ne-a relatat Gabriel Modi, fost agent de politie la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

In conditiile in care Curtea Constitutionala a declarat amenzile Covid-19 ca fiind ilegale, sanctiunea aplicata lui Gabriel Modi va fi contestata in instanta, insa este absolut ciudat faptul ca politistii lui Dorel Cojan continua sa amendeze, desi au reprezentarea faptului ca acestea nu sunt valabile. (G.I.)

Leave a Reply