Zara, Peek&Cloppenburg, H&M si parcul se redeschid, in Iulius Town Timisoara! VEZI lista completa a serviciilor si magazinelor disponibile (P)

Din 15 mai 2020, ne relaxam la Iulius Town, cu responsabilitate si grija fata de cei din jur! Daca ti-a fost dor de parcul din inima ansamblului, acum te poti bucura din nou de soare, natura si miscare in timpul dedicat familiei tale. In plus, branduri fashion indragite s-au alaturat locatiilor deja deschise in Iulius Town, pentru un refresh.


Sunteti nerabdatori sa descoperiti colectiile brandurilor preferate? Zara, Peek&Cloppenburg si H&M, locatii care au acces direct din exterior, se redeschid pentru pasionatii de fashion. Programul lor este zilnic, intre orele 12 – 20, pentru ca tu sa-ti poti reinnoi garderoba sau sa faci terapie prin shopping.

Probabil cel mai ravnit moment pentru multi este o plimbare in parc sau o pauza de relaxare pe iarba. Din 15 mai 2020, Iulius Gardens isi intampina din nou vizitatorii, intr-un peisaj natural si reconfortant.

Gazonul este mai verde ca oricand, copacii au coroane bogate, florile sunt incantatoare, iar soarele este deja prietenos. Pentru a fi cu totii in siguranta, va rugam sa pastrati distanta sociala si sa va luati toate masurile de protectie. Relaxarea in parc poate fi insotita si cu o inghetata sau gustari savurate in aer liber, de la Daily Chiosc(12 – 20), Delizioso (10 – 22) si Chez Fifi (10 – 22).

Frumusetea este expresia unica a fiecarei persoane, dar pentru care avem nevoie de ajutor si din partea specialistilor.

Daca ai nevoie de o tunsoare sau de aranjarea barbii, iti poti face programare la Breathless Barber Shop (10 – 22).

Pentru siguranta ta, sunt implementate masuri de protectie, precum: realizarea dezinfectiei in permanenta a spatiilor si echipamentelor, obligativitatea purtarii mastilor, pastrarea distantei minime de siguranta, asigurarea substantelor dezinfectante si respectarea cu punctualitate a programarilor. Si prietenii necuvantatori au acces la serviciile de infrumusetare oferite de Igor Land (10 – 19).

In continuare, ai la dispozitie locatiile cu servicii alimentare, farmaceutice, veterinare si de curatatorie deja functionale. Hypermarketul Auchan (08 – 22) si dm drogherie markt (10 – 20) iti ofera produsele de stricta necesitate, iar bunatati si delicii sunt La Ciambella (12 – 20). Pentru animale de companie functioneaza Animax (12 – 20) si Zoomania (12 – 20), iar Help Net (08 – 21) si Enigma, produse naturiste, (10 – 20) te ajuta sa-ti mentii sanatatea. Servicii de curatatorie sunt asigurate de Perla Wet & Dry (12 – 20) si Lava&Cuce (10 – 18), dar si de spalatoria auto Alma Aqua Touch (12 – 20), in timp ce Inmedio te ajuta sa fii informat (12 – 20).

Serviciile medicale oferite de Policlinica Regina Maria sunt accesibile in intervalul orar 7,30 – 20. Preparatele preferate pot fi comandate prin platforme delivery sau in regim to go, de la Taco Bell, Noodle Pack, Pizza Hut si Daily. Programul locatiilor deschise este disponibil pe www.iuliustown.ro.

Ne bucuram sa ne revedem! Iti recomandam sa platesti cu ajutorul cardului, sa pastrezi distanta fata de ceilalti si sa iti iei toate masurile de protectie, pentru a fi bine, impreuna! (I.P.)

Leave a Reply