VIDEO. Cum arata barbatul care a pierdut 30.000 de euro intr-un supermarket din Timisoara. Pagubasul inca nu s-a prezentat sa-si recupereze suma, semn ca banii ar putea reprezenta o spaga

Barbatul care a pierdut suma de 30.000 de euro intr-un supermarket din Timisoara, identificat pe camerele de luat vederi din magazin, inca nu s-a prezentat la politie pentru a revendica banii.


Aceasta prudenta inexplicabila a pagubasului poate contura ideea ca plicul cu cei 30.000 de euro reprezinta o spaga, incasata in unitatea comerciala, locuri folosite des de traficantii de influenta, sau o spaga care ar fi trebuit inmanata, insa transferul nu a mai avut loc.

Paradoxal, la scurt timp dupa ce informatia cu plicul cu 30.000 de euro gasit intr-un supermarket din Timisoara a fost lansata in spatiul public, la IPJ Timis au sunat doi barbati, unul din Caras-Severin si altul din Iasi, care au revendicat banii.

Cand oamenii legii le-au cerut dovezi care sa ateste ca au avut acei bani cash, au inchis telefonul. Niciunul dintre cei doi “pagubasi” nu s-au mai prezentat la politie pentru a recupera suma.

Reamintim ca, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un supermarket Lidl din Timisoara, un barbat a pierdut un plic in care se aflau 30.000 de euro. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se poate distinge cum, pagubasul se strecoara printre barele de la casa de marcat, pentru a nu mai sta la coada, in conditiile in care nu cumparase niciun produs. Posibil, intrase in magazin doar pentru a lua / da plicul cu bani.

La cateva secunde dupa ce plicul cu bani ii cade din buzunar, un alt client da cu caruciorul peste cei 30.000 de euro si i se blocheaza o roata. O angajata ia plicul, alearga dupa pagubas, insa nu reuseste sa-l mai gaseasca prin parcare. Imediat a fost alertata politia, care a preluat pachetul in care se aflau 150 de bancnote de cate 200 de euro.

Desi a fost identificat in imaginile surprinse de camerele de luat vederi, politistii spun ca identitatea barbatului este greu de stabilit, intrucat acesta poarta masca de protectie. (V.E.)

Sursa video: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply