A jucat la pacanele cu bani falsi! Un barbat a fost retinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat ca a plasat bancnote de euro contrafacute la aparatele de jocuri de noroc

Un barbat din judetul Iasi a fost retinut intr-un dosar de falsificare de bani si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, dupa ce ar fi reusit sa plaseze pe piata mii de euro falsi, jucand la pacanele.


Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni au facut sapte perchezitii in judetul Iasi, la domiciliile mai multor persoane, in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru falsificare de monede, punere in circulatie de valori falsificate si inselaciune.

Din cercetari a reiesit ca, la data de 7/8 februarie 2020, un barbat de 29 de ani, care s-a imprietenit cu mai multe persoane careu nu stiau cum sa verifice daca o bancnota este veritabila, ar fi plasat bancnote false de 50 si 100 de euro, sub forma de plata echivalenta in lei, la un curs favorabil societatii, la aparatele electronice de jocuri de noroc tip slot machines, potrivit politistilor.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de proba, iar sase persoane au fost conduse la audieri, potrivit comunicatului.

Barbatul de 29 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si va fi dus, astazi, la instanta, pentru emiterea unui mandat de arestare.

La actiune au participat si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi. (V.E.)

Leave a Reply