Talharul care a jefuit o farmacie din Timisoara, cautat de politisti! Atacatorul a devenit violent pentru ca nu a primit Regenon, fara reteta de la medic

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara sunt in stare de alerta si scotocesc orasul in cautarea unui barbat care, joi seara, a jefuit farmacia Help Net, de pe strada Gheorghe Lazar.


Individul a intrat in drogherie si a solicitat un medicament care se elibereaza doar pe baza de reteta, iar la refuzul categoric al farmacistei, a devenit violent in limbaj si amenintator in gesturi, determinand femeia sa-i dea cateva cutii cu pastile, dar si banii din casa de marcat.

“Politistii au fost sesizati joi, in jurul orei 21, cu privire la faptul ca un barbat a patruns intr-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazar din Timisoara si i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. La refuzul acesteia, barbatul a inceput sa o ameninte si astfel a obtinut medicamentul solicitat, sustragand totodata si o suma de bani din casa de marcat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Aurora Voicila.

La fata locului s-au deplasat politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, care au obtinut semnalmentele atacatorului si, in prezent, efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

Surse apropiate anchetei sustin sa barbatul a solicitat Regenon, un medicament  folosit in tratarea obezitatii, dar care poate avea si efecte halucinogene, daca este luat in supradoza. Suma de bani sustrasa ar fi de circa 2.000 de lei, dar urmeaza sa fie stabilita cu exactitate in cadrul cercetarilor. (V.E.)

 

Leave a Reply