VIDEO. Autorul jafului de la farmacia Help Net din Timisoara s-a predat! A sunat la 112 si a indicat locatia unde se afla

Barbatul care, in urma cu trei zile, a jefuit o farmacie Help Net din Timisoara, a scurtat investigatia declansata de politisti in acest caz si, presat de urmaritori, a decis sa se predea.


Azi-noapte, a sunat de trei ori la 112 si a anuntat locatia unde se afla, invitandu-i pe oamenii legii sa vina, sa-i puna catusele.

Desi talharul a evitat sa-si expuna fata la camerele de luat vederi, dupa cum se poate vedea pe imaginile surprinse in farmacie, este posibil ca politistii sa-l fi recunoscut si urma sa-l captureze.

Un echipaj de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara s-a deplasat, urgent, in locul indicat de autorul jafului si au ridicat un barbat in varsta de 31 de ani, care si-a recunoscut fapta.

In momentul in care a fost saltat de politisti, individul era sub influenta drogurilor, stare care poate explica, oarecum, decizia de a se abandona in mainile politistilor.

In cazul in care se confirma ca este vorba chiar de autorul jafului si nu vreo “sageata” care a luat asupra sa fapta, acesta va fi retinut sub acuzatia de talharie si urmeaza sa fie prezentat judecatorului cu propunere de arestare preventiva.

Reamintim ca, in urma atacului dat la farmacie, individul a disparut cu cateva cutii de Regenon si banii din casa, circa 2.000 de lei. (G.I.)

Leave a Reply