Drept la REPLICA! Fostul sef al IPJ Neamt dezminte ca ar fi fost aparat vreodata de avocata Monica Anton, decedata in urma cu cateva zile

Referitor la articolul de presa “Avocata care l-a aparat pe fostul sef al Jandarmeriei Romane in dosarul violentelor de la mitingului diasporei, din 10 august 2018, gasita moarta in propria casa” publicat online la data de 01.06.2020


Nu am fost niciodata reprezentat sau asistat de catre doamna avocat Anton Elena-Monica, subiect al articolului sus-mentionat. Dumnezeu sa O ierte!

Nu am fost niciodata parte intr-un proces penal, in consecinta nu a fost nevoie vreodata sa fiu „aparat” fata de eventuale acuzatii.

Cele doua subiecte referitoare la persoana mea, urmarite de presa dupa ce am plecat din functia publica, de altfel singurele care au fost legate de activitatea mea publica, sunt inchise, astfel: sanctiunea destituirii din functia publica este radiata din oficiu, conform art. 62^7 lit. c) din legea nr. 360/2002, din data de 11.01.2018 iar actiunea Agentiei Nationale de Integritate a fost respinsa, instanta hotarand inchiderea dosarului intrucat provenienta bunurilor a fost justificata, conform art. 18 alin. 3 din legea nr. 115/1996, solutie ramasa definitiva la ICCJ.

Actiunea prin care am contestat aplicarea sanctiunii, unde am avut angajat un alt avocat doar pentru a ma reprezenta (a se prezenta in locul meu la proces) a fost respinsa definitiv iar actiunea prin care am contestat raportul ANI, unde nu am angajat avocat (reprezentandu-ma personal) a fost admisa definitiv.

Va multumesc!

Vasea-Aurelian Soric

PS: Va semnalez ca in prezent nu sunt persoana publica insa daca veti aprecia pe viitor sa mentionati numele meu in articole de presa va solicit sa ma contactati in prealabil, raspunzand acestui email, pentru a-mi exprima un punct de vedere ori a confirma/infirma informatia pe care doriti sa o publicati. Va rog sa ma informati prin email asupra deciziei dvs. de a publica/refuza dreptul la replica.

Leave a Reply