CAUTAT. Un maramuresean care a plecat din Germania spre Romania, disparut fara urma de aproape 40 de zile. Fiul sau il cauta cu disperare

Mesaj disperat de la un tanar din Maramures, cu loc de munca in Germania, care-si cauta tatal de aproape 40 de zile.


Acesta a impanzit retelele de socializare ale romanilor din strainantate, inca din 27 aprilie, cu anuntul disparitiei tatalui sau, insa, deocamdata, nu a primit nicio veste care sa-l bucure sau, dimpotriva, sa-i spulbere ultima speranta ca tatal sau ar mai fi in viata.

Buna ziua! Tatal meu Cauni Ivan (foto) a disparut in data de 27.04.2020, din Germania, localitatea Bad Saulgau, Baden-Württemberg. A plecat la magazin pe jos, fara acte la el, (a avut doar 50 euro la el).

In ultima convorbire cu el a zis ca merge acasa in Romania si de atunci nu se stie nici o informatie. Politia a fost anuntata dar nu au aflat nimic.

Daca l-a vazut cineva sau l-a luat spre Romania, sa ne anunte, orice informatie este de ajutor, la telefon 00491525 3460091″, este mesajul tanarului maramuresean din comuna Poienile de sub Munte. Cine are orice informatie despre Cauni Ivan este rugat sa sune la telefonul de mai sus sau sa anunte cel mai apropiat post de politie. (V.E.)

 

Leave a Reply