Politistul Valer Kovacs a decis sa paraseasca IPJ Timis, dupa destituirea abuziva de 8 zile! VEZI unde s-a transferat agentul sindicalist

Dupa toate incercarile abuzive de a scapa de cel mai incomod politist din subordine, inspectorul sef al IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, poate rasufla usurat.


De astazi, agentul sef Valer Kovacs nu va mai fi vazut in biroul sau din cladirea Politiei Timis. Abia revenit la vechiul sau loc de munca, dupa destituirea abuziva care a durat 8 zile, Valer Kovacs si-a facut fisa de lichidare, a dat mana cu colegii si a plecat.

Dupa 18 ani de activitatea in cadrul IPJ Timis, nu a mai acceptat sa fie “vanat”, in continuare, de inspectorul sef Alin Petecel, astfel ca a cerut si a obtinut mutarea la Brigada Autostrazi, structura de politie subordonata direct IGPR.

Anuntul plecarii din IPJ Timis a fost facut, in urma cu nici 30 de minute, de agentul care, dupa lupta castigata in plina pandemie cu sefii sai din politia judetului, si-a depus o serioasa candidatura pentru tilul de agentul anului.

“Astazi a fost ultima mea zi de serviciu in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Astazi mi-am facut fisa de lichidare, dupa o lunga perioada de activitate cu bune si cu rele. Astazi am avut placerea de a vedea la plecarea mea din Inspectorat ca au inceput lucrarile de reabilitare a controversatului poligon de tragere din curtea institutiei.

Astazi am avut placerea de a da mana cu cativa colegi care m-au felicitat pentru curajul meu “nebun” in calitate de sindicalist, intr-o perioada critica, care a dus si la o destituire de 8 zile din Politia Romana. Astazi mi-a fost aprobat raportul de mutare la Brigada Autostrazi, in operativ, departe de Inspectorat.

Va asigur ca nu am facut nici un compromis cu nimeni referitor la mutare. “Biroul” meu va fi in strada, intr-o functie de executie, pe un salariu de agent, in lunia 1 alaturi de colegi unde voi servi patria cu onoare, atat iarna cat si vara, pe ploaie si pe ninsoare, fara alte interese.

Oare de ce nu inteleg oamenii (sefii) ca la plecare, nu luam nimic cu noi?! Raman in urma noastra doar amintiri si lucrurile bune facute pentru colegii nostri, pentru generatiile viitoare.

Vreau sa multumesc Sindicatului Snpr Decus pentru tot sprijinul acordat, vreau sa multumesc domnului avocat Florin Kovacs pentru tot, vreau sa multumesc presei libere din Romania care mi-a prezentat cazul destituirii mele abuzive, in perioada 13.05- 21.05.2020, vreau sa va multumesc voua, tuturor celor care m-ati sustinut chiar si cu mesaje de incurajare, celor care ati avut incredere in mine.

Multumesc domnului ministru de interne Marcel Vela pentru aprobarea fondurilor necesare reabilitarii poligonului de tragere in luna ianuarie, in urma demersului scris facut de mine in luna decembrie 2019.

Pe viitor voi ramane acelasi politist corect indiferent de situatie, voi avea aceleasi principii si voi actiona pe cat posibil pe PREVENIRE”. Cu demnitate si onoare, un politist activ din lina I, agent sef de politie Kovacs Valer. (G.I.)

5 thoughts on “Politistul Valer Kovacs a decis sa paraseasca IPJ Timis, dupa destituirea abuziva de 8 zile! VEZI unde s-a transferat agentul sindicalist

  1. Te tot lauzi ca ai 18 ani de cariera, poate ne spui și câți hoți ai prins, atenție la neatenție fiindcă la autostrada vei fi agent constatator, sunt curios cum Vei reacționa când îți va spune cetățeanul ca îl amendezi doar fiindca ai norma de amenzi. Poate măcar atunci vei fi sincer și o sa i explici ca ai făcut doar can can. Oricum îți urez bafta cu toate ca este rușinos ce ai FĂCUT… un polițist care respecta jurământul nu minte o tara întreaga spunând ca polițiștii au NORMA de AMENZI.

  2. Pentru curiozitatea dumneavoastră,va rog sa va interesați despre activitatea mea desfășurată în cei 12 ani de operativ. E simplu să critici. Sunteți cumva unul dintre șefii deranjați de mine? Să va interesați câți ani am avut salar de merit și va asigur că nu am avut pile și relații. Succes in ceea ce faceți, va asigur că sunteți dezinformat sau sunteți intenționat să ma denigrați. Nu veți reuși. Mă cunosc colegii și știu foarte bine că am fost și sunt un om corect.

  3. @Vali Kovacs, cum îți spuneam te ocupi doar de can can, punct.
    eu te întreb câți hoți ai prins, punct. Iar tu din lipsa de argumente spui ca sunt șef și doresc sa te denigrez. Punct
    Dacă la întrebarea cu hoții nu poți răspunde, poate ne spui și care șef ți a cerut norma de amenzi, punct
    Cum ți-am spus ești doar un can can, nu un polițist, faci uniforma de ras. Punct

  4. Eu il întreb pe Minut, câți hoți prinde în medie un polițist?
    Au fost prinși hoții care au furat calculatoarele de la sediul poliției locale?
    Au fost prinși cei care au vandalizat carnetele rugbistilor?
    Au fost prinși hoții care mi-au spart masina?
    Dar cei care au dat lovitură după lovitură în calea șagului toamna trecută?
    Câți hoți de buzunare prinde poliția, zilnic? Că ăștia operează zi si noapte. Mihutule, stai cuminte in banca ta.

  5. @poate nu observat sa știi ca sunt pline pușcăriile din tara sau din străinătate de hoți prinși de către politisti serioși. Ma-i pe înțelesul tău.. Eu am întrebat câți hoți a prins el dintre zecile de mii de hoți prinși în fiecare an de către politisti serioși nu măscărici, poate și faptuitorii furturilor enuntate de tine sunt deja în pușcărie atâta timp cât a scăzut nr de furturi… Poate ne spune și cum de a primit salar de excelenta și ce l a recomandat la politia rutiera autostrada?
    E bun doar de făcut can can acest polițist, atât timp cât nu răspunde la niște întrebări simple

Leave a Reply