EXCLUSIV. Sotia unui sef din cadrul Directiei Finantelor Publice Timisoara, elogiata de ceferistii din Gara Arad pentru ca le-a dotat statia cu o patiserie de Fornetti

Bucurie de nedescris pentru toti lucratorii Statiei CFR Arad, cu cateva zile inainte de marea sarbatoare de Rusalii. Nu este vorba despre majorarea brusca a salariilor sau despre vreo imbunatatire intempestiva a conditiilor de lucru, ci despre ceva mult mai important.


Cel putin, in acceptiunea inginerului de trafic Virgil Budea, cel care a facut public evenimentul. “Incepand cu aceasta zi frumoasa (4 iunie n.n.), in Holul Central al statiei CFR Arad s-a deschis un punct de lucru asteptat de noi toti, Fornetti gustosi, atat de personalul care isi exercita serviciu in locatia respectiva, Gara CFR Arad, cat si cred si sper ca si de publicul calator… Noi cei din conducerea Statiei CFR Arad sprijinim o astfel de activitate si asteptam cat mai multe astfel de activitati… Mult succes noilor intreprinzatori!”, este mesajul postat de ceferist pe Facebook.

In fotografiile de la marele eveniment, postate alaturi de text, poate fi recunoscut si investitorul atat de laudat de aradeni. Este vorba despre Nicoleta Frugina, din Timisoara, sotia fostului sef al Garzii Financiare Timisoara, Florin Frugina, actualmente sef Birou Avize si Autorizatii case de marcat din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara.

Firma care le-a adus ceferistilor si calatorilor din Gara Arad “fornetti gustosi” este Open Foods SRL, societate comerciala de la care Nicoleta Frugina a incasat in ultimul an – potrivit declaratiei de avere completata, in 2019, de sotul finantist – un salariu de doar 6.809 lei, dar si dividente de 384.841 de lei.

Bucuria fara margini a ceferistilor din Gara Arad este impartasita si de Neli Jurca, de la Biroul Tehnic. “Multumim doamnei Nicoleta Frugina, care a ales ca si locatie Statia CFR Arad, pentru desfasurarea activitatii comerciale, vanzare “fornetii gustosi, cu miros imbietor” in holul central, surpriza de Sfintele Sarbatori de Rusalii pentru publicul calator, cat si pentru noi, toti ceferistii din toate ramurile. Doamne ajuta, vanzare buna, felicitari intregii echipe si colegilor care ne-au ajutat la deschidere”.

Reamintim ca, in aprilie 2015, o echipa de inspectori trimisi la tinta de Adrian Voicu, seful de trista amintire al Directiei Regionale Antifrauda Deva, au decis inchiderea temporara al unui magazin de Fornetti apartinand tot Nicoletei Frugina, care era amplasat la parterul centrului comercial Iulius Mall Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply