CCIA Timis si-a reluat activitatea normala, dupa criza provocata de Covid-19. “In toata aceasta perioada, ne-am concentrat eforturile inspre sustinerea intereselor comunitatii de afaceri locale”

Membrii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara au fost instiintati, azi, printr-un mesaj semnat de presedintele executiv Florica Chirita, ca, dupa ridicarea restrictiilor impuse de criza Covid-19, organizatia care reprezinta interesele mediului de afaceri timisean functioneaza dupa programul normal.


“Va anuntam ca incepand de marti, 2 iunie 2020, CCIA Timis functioneaza dupa programul normal, cu respectarea masurilor de protectie impuse de starea de alerta.

Pe intreaga perioada a crizei generate de COVID-19, ne-am concentrat eforturile inspre sustinerea intereselor comunitatii de afaceri locale – cu prioritate ale firmelor membre si la solicitarea expresa a acestora, in fata Guvernului Romaniei si a autoritatilor publice locale, privind adoptarea unor masuri menite sa limiteze pierderile suferite. Ne bucuram ca aceste demersuri nu au ramas fara ecou! 

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa depasim aceste momente dificile si sa revenim la normalitate.

Pentru orice problema, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0372185285 sau e-mail: cciat@cciat.ro”, se mentioneaza in mesajul trimis celor peste 800 de societati comerciale care fac parte din CCIA Timis. (R.G.)

Leave a Reply