Momentul mult ASTEPTAT. Relaxare in aer liber la terasele si in parcul din ansamblul urbanistic Iulius Town Timisoara! (P)

Weekendul prelungit este un bun motiv sa apesi butonul de pauza si sa te bucuri de atmosfera primitoare a teraselor din Iulius Town. Transforma timpul liber intr-o „vacanţa”, pentru ca il poti petrece in locatiile in aer liber, cu specific international! Terasele sunt pregatite sa te intampine cu responsabilitate si masuri de protectie!


Stim ca iti este dor de o iesire cu prietenii, iar noua ne-a fost dor de atmosfera animata de la terase!

Acum s-au redeschis, iar pauzele de cafea, povestile cu cei dragi si evadarea din weekend pot fi din nou stabilite in locatiile atractive din Iulius Town. 

Indiferent daca vrei bucate traditionale, un brunch londonez sau o cina rafinata, sigur gasesti terasa perfecta, cu deschidere spre parcul spectaculos din inima ansamblului.

Siguranta ta este pe primul loc, astfel ca sunt respectate masurile de distantare fizica si de protectie, printre care: mesele sunt dezinfectate dupa fiecare client si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, personalul poarta echipament, poti imparti masa cu maximum inca trei prieteni si ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor.

Poti incepe ziua cu Neata Omelette Bistro, locatie recent inaugurata in Iulius Town, care iti propune un mic dejun delicios, iar la Ted’s Coffee te poti opri pentru a te bucura de o doza de energie.

Terasa Daily te asteapta cu o combinatie la care ai visat de multe ori in ultimele luni: pizza proaspat scoasa din cuptor si gelato cremoasa, cu arome imbietoare. Ineditul restaurant @Fabrika iti asigura un meniu ce raspunde tuturor poftelor, cu preparate internationale pe care abia astepti sa le savurezi. Pentru o pauza revigoranta, poti alege din aromele exotice de la Tucano Coffee.

Lexico te asteapta intr-o atmosfera prietenoasa si vibranta, care face conversatiile sa se lege cu usurinta, iar la Select Bistro Café vei regasi placerea de a te bucura de fiecare moment al zilei: startul in compania unui espresso, pauza de pranz alaturi de colegi sau seara de iesit in oras cu prietenii.

Delicii si relaxare sunt si propunerile Atmosphere Cucina & Bar, iar daca evadarea ta are gust mediteraneean, atunci terasa restaurantului C-House Milano este destinatia ideala. Daca ti-a fost dor de mancarea traditionala, poti avea parte de un meniu ca la bunica la terasa restaurantului Ana Lugojana. In schimb, daca iubesti gusturile asiatice, Noodle Pack are preparatele potrivite.

Te poti bucura de inceputul verii in cadrul natural al parcului din Iulius Town, citind pe iarba, plimbandu-te pe alei sau admirand ratustele de pe lac. Iar daca esti insotit de copii, joaca lor in aer liber iti da ragaz pentru relaxarea la terasa.

Pentru un refresh dat garderobei gasesti deschise magazinele Peek&Cloppenburg, Zara si H&M, dar poti combina iesitul in oras si cu o vizita in locatiile cu produse alimentare, de servicii farmaceutice, veterinare si de curatatorie. Programul acestora este disponibil pe www.iuliustown.ro.

Ne bucuram impreuna de vara, in parc si la terase! Pentru siguranta ta si a celor din jur, iti recomandam sa platesti cu ajutorul cardului, sa pastrezi distanta fata de ceilalti si sa iti iei toate masurile de protectie. (I.P.)

UPDATE. Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca o decizie in privinta redeschiderii mall-urilor va fi luata de autoritati cu 3-4 zile inainte de data de 15 iunie si va fi fundamentata pe evaluarea Institutului National de Sanatate Publica.

Leave a Reply