Directorul SC Piete SA Timisoara, acuzatii incendiare la adresa unui “detectiv particular” din presa timisoreana. “Ma urmareste prin oras si chestioneaza persoanele cu care intru in legatura!”

Directorul SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, aduce acuzatii extrem de grave unui jurnalist din Timisoara, dupa ce a fost anuntat de proprietarul unui restaurant ca a fost sunat de gazetar pentru a fi chestionat in legatura cu prezenta sa pe terasa localului, in urma cu cateva zile.


“Ma simt hartuit de acest jurnalist, care ma urmareste prin oras si chestioneaza persoanele cu care intru in legatura. Nu este in regula si cred ca voi mai face o plangere penala. Mai avem un dosar, cu termen in 11 iunie, in care-i cer despagubiri de 100.000 de euro.

In urma cu cateva zile, am servit o ciorba la un local, iar patronul de acolo s-a trezit cu un telefon de la acest pseudo-jurnalist, pentru a fi chestionat ce am mancat si daca am servit vreo bautura. Chiar i-a spus ca “m-a ratat” cu 4 minute. Cred ca, in timp ce mancam, sifonarii acestui baiat m-au fotografiat si i-au trimis pozele.

L-am sunat si l-am rugat sa inceteze cu aceste urmariri, pentru ca isi pierde timpul in zadar, n-am mai iesit la vreun local de un an. Stiu ca, de fapt, tinta acestui grup de interese, din spatele jurnalistului, este primarul Nicolae Robu, care trebuie doborat pana la alegerile locale. Eu le transmit sa fie linistiti, pentru ca Nicolae Robu va castiga din primul tur”, ne-a declarat Ionut Nasleu.

Intr-o discutie extrem de dura cu jurnalistul, acesta i-a reprosat atitudinea de detectiv particular, si nu de jurnalist obiectiv, anuntandu-l ca are probe privind stimularea sa de catre un important lider politic local.

“Te-a parasit sotia pentru ca esti asa cum esti, ai cheltuit banii adunati in contul lui Mile Carpenisan, cand era bolnav, protejezi imaginea anumitor oameni politici locali care au legaturi cu obsesia ta, Lucian Boncu. Am dovezi despre intalniri discrete la Giroc, unde unii au cerut bani de campanie. De ce nu scrii despre asta?”, sunt o parte dintre intrebarile la care Ionut Nasleu nu a primit raspuns.

“Domnule Nasleu, va voi da eu in judecata, de aceasta data, daca veti face publice aceste informatii si nu le veti sustine cu probe”, a fost avertismentul lansat de jurnalist… (V.E.)

 

Leave a Reply