CCIA Timis reincepe activitatile de profesionalizare a angajatilor din Regiunea Vest. VEZI lista programelor de formare furnizate gratuit (P)

In contextul angajamentului asumat si al eforturilor de sustinere a firmelor care se confrunta cu dificultati majore provocate de noul coronavirus, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, reincepe activitatile din proiect prin prisma obiectivelor proiectului care vizeaza dezvoltarea personala a angajatilor prin eficientizarea activitatii si asumarea unei atitudini pozitiva fata de munca.


Astfel, in etapa actuala, CCIA Timis impreuna cu partenerii de proiect – Universitatea Politehnica Timisoara si societatea Expert Consulting SRL, vor derula o campanie de constientizare a angajatorilor vizati prin proiect cu privire la importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare profesionala, prin implementarea unor planuri operationale si procese de planificare strategica, adaptate la dinamica sectoarelor economice din care fac parte.

„Proiectul implementat de CCIA Timis va aduce o serie de beneficii atat managerilor cat si  angajatilor din companiile participante. Pe de-o parte, putem vorbi despre profesionalizarea fortei de munca in vederea imbunatatirii performantelor la locul de munca sau in conducerea firmelor, iar de cealalta parte, proiectul contribuie la cresterea gradului de angajament si responsabilitate a persoanelor din grupul tinta fata de locul de munca. Se vor construi astfel relatii profesionale armonioase si puternice care vor contribui in mod direct la cresterea performantelor companiei”, spune Daiana Buzatu (foto), manager de proiect.

Proiectul isi propune facilitarea accesului la programe de formare profesionala a angajatilor din firme din Regiunea Vest, pentru imbunatatirea statutului profesional si a conditiilor de la locul de munca, contribuind astfel la cresterea productivitatii muncii.

Proiectul se adreseaza unui numar de 336 angajati cu contract individual de munca din intreprinderi mici si mijlocii din Regiunea Vest, care activeaza in unul dintre sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform Strategiei Nationale pentru Competitivitate (SNC), cat si unui numar de 40 de firme din care 36 de IMM-uri, in vederea realizarii unei strategii de dezvoltare a resurselor umane. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel: 0732-185.285, e-mail: office@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Proiect: “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest” (POCU/464/3/12/127684)

Programe de formare profesionala furnizate gratuit de catre CCIA Timis:

A. Programe de formare profesionala informale:
1.        Comunicare (60 ore)
2.        Productivitate si eficienta personala (60 ore)
3.        Inteligenta emotionala (60 ore)
4.        Lean manufacturing / Lean Services / Lean Office (60 ore)
5.        Product Part Approval Process (PPAP) (60 ore)
6.        Design experiments (60 ore)

B. Cursuri autorizate:
1.        Curs responsabil mediu (60 ore)- Cor 325710
2.        Curs cofetar-patiser / nivel 3 (480 ore) Cor 751202
3.        Curs lucrator in comert / nivel 2 (360 ore) – Cor 5220.1.1

 

Leave a Reply