PE SURSE. Liberalul Ionut Nasleu, internat de urgenta la Cardiologie! Directorul SC Piete SA Timisoara a suferit un preinfarct

Directorul SC Piete SA Timisoara a fost transportat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, miercuri dimineata, dupa ce a suferit un preinfarct.


Surse medicale ne-au confirmat faptul ca Ionut Nasleu a fost internat in spital, unde a fost supus unor investigatii amanuntite, in prezent fiind tinut sub supraveghere stricta de catre medicii cardiologi.

Fostul consilier pe probleme de securitate al primarului Timisoarei ar fi suferit un preinfarct, cu pierderea cunostintei. A fost salvat in ultimul moment de o persoana apropiata, care a solicitat o ambulanta, de urgenta, la locuinta sa din Calea Urseni.

Dupa mai multe incercari de contactare, Ionut Nasleu a raspuns la telefon, miercuri dupa-amiaza, si a confirmat ca este internat si “legat la aparate” la Institutul de Boli Cardiovasculare.

“Am trecut prin momente teribile, nu mai vreau sa-mi amintesc. Cred ca am suferit un preinfarct, cu pierderea cunostintei, si eram singur in casa. Dumnezeu m-a protejat de aceasta data. Nu mai vreau sa ma enervez, mi-am dat seama ca poti sa-ti pierzi viata intr-o clipa. N-o sa mai raspund atacurilor la adresa mea, din orice parte ar veni, n-o sa mai pun la suflet, vreau sa-mi vad de sanatate si de cariera. Imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit sau i-am suparat, insa am fost adus intr-o stare de surescitare si nervozitate maxime. Nimic nu e mai valoros in viata decat sanatatea, restul sunt detalii”, ne-a declarat Ionut Nasleu. (G.I.)

Leave a Reply