DOLIU in lumea actorilor! Celebrul Costin Marculescu a fost gasit mort in locuinta sa, dupa ce vecinii au alertat politia ca artistul nu a mai fost vazut de cateva zile, nu raspunde la usa si nici la telefon

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in locuinta sa, dupa ce vecinii au sesizat politia ca, de mai multe zile, acesta nu a mai raspuns la usa sau la telefon. Un echipaj de la Sectia 12 s-a deplasat la fata locului, s-a spart usa, iar actorul a fost gasit decedat in cada de baie.


Politia Capitalei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui apel 112, in care se sesiza ca un barbat nu a mai raspuns la usa sau la telefon, de mai mult timp, politisti de la Sectia 12 s-au deplasat la adresa pentru verificari, fiind solicitate si echipaje din cadrul ISUBIF. In prezenta unor martori s-a patruns in locuinta, unde a fost gasit decedat un barbat.

Cazul a fost preluat de Biroul Morti Suspecte si Ucideri din Culpa din cadrul Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, corpul neinsufletit fiind ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei.

Politia Capitalei informeaza ca se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul.

Costin Marculescu a devenit mai cunoscut, dupa 1986, pentru rolul din seria „Liceenii”, cel mai bine vandut film romanesc din istorie, unde a jucat alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu. A colaborat cu mai multe teatre, sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate.

In 1999, a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

UPDATE. In urma autopsiei, medicii legisti au stabilit ca actorul Costin Marculescu a murit din cauza unui infarct. In aceasta luna, actorul ar fi implinit 51 de ani. (V.E.)

Leave a Reply