Nimic nu mai este la fel dupa Covid-19! Bataie in toata regula intre doua gasti de fete, pe terasa unui bar din Satu Mare

Nici nu s-au redeschis bine terasele din Romania, dupa restrictiile pandemiei de coronavirus, ca s-a si inregistrat primul scandal mai serios, in care au fost implicate mai multe persoane.


Incidentul pare sa confirme previziunile analistilor Covid-19, care au anuntat ca dupa aceasta pandemie, nimic nu va mai fi la fel. Nici macar scandalurile de pe terase.

Astfel, joi seara, in jurul orei 20,30, pe terasa unui bar din Satu Mare, situat in Cartierul Micro 17, la intersectia dintre strada Uzinei si Bulevardul Independentei, s-a produs o incaierare violenta, insa nu intre grupari de interlopi, ci intre mai multe domnisoare nervoase.

Un martor ocular a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns, rapid, multe echipaje ale Inspectoratului Judetean de Politie, ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi si ale Politiei Locale.

Potrivit presei din Satu Mare, oamenii legii au aplanat conflictul si au dispus transportul la spital al unei tinere in varsta de 17 ani, care a suferit mai multe rani si a avut nevoie de ingriri medicale.

Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor in care grupul de fete s-au luat la bataie, urmand a se lua masurile legale ce se impun. (V.E.)

Leave a Reply