EXCLUSIV. Cum comenteaza Dumitru Coarna, sindicalistul sef al politistilor din Romania, zvonul privind iminenta sa intrare in politica, in calitate de deputat PSD de Dambovita

Stirea zilei de joi, cu iminenta migrare catre politica a liderului Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna, in calitate de deputat PSD de Dambovita, a fost aprig comentata pe retelele de socializare ale politistilor.


Printre sutele de mesaje critice, aproape calomnioase, la adresa sindicalistului – care, potrivit anumitor surse, ar fi tentat sa aplice “reteta” de succes in viata a lui Miron Mitrea, care a schimbat bastonul de lider de sindicat cu cel de ministru al Transporturilor, sau cea al lui Victor Ciorbea, care, in 1994, a infiintat Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania, o adevarata rampa de lansare catre functia de prim-ministru al Romaniei – si-au facut loc si cateva incurajari din partea unor ofiteri MAI, care au opinat ca politistii nu ar duce-o chiar rau cu Dumitru Coarna Ministru la butoanele Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru a afla opinia liderului SNPPC despre bomba lansata pe piata, ieri, de presa centrala, Impact Press i-a solicitat sa comenteze aceasta informatie.

“N-am ce sa comentez! Stire falsa!”, ne-a comunicat, laconic, Dumitru Coarna.

Domnia sa nu a mai fost la fel de explicit, ca in 3 martie 2020, dupa mitingul politistilor din fata Ministerului de Interne, cand l-a contrazis violent pe ministrul Marcel Vela, care a previzionat ca sindicalistul va fi un frumos candidat si va intra in politica.

„Ministrul Vela e intr-un delir continuu. Minte cum respira. Carmen Dan spunea despre mine ca o sa candidez la PNL. Acum a venit varianta masculina a lui Carmen Dan si spune ca o sa candidez la PSD. Daca eu incalcam legea, eram in arest”, a spus la vremea respectiva Dumitru Coarna. (G.I.)

 

Leave a Reply