Outdoor cinema si spectacol de teatru de papusi, in parcul din Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town te scoate in oras, in weekend, pentru ca reincepe seria evenimentelor captivante, in aer liber. Cinema outdoor si teatru de papusi pentru copii sunt propunerile pentru petrecerea timpului liber.


Ne bucuram impreuna de experiente inedite, dar in siguranta, cu respectarea masurilor de protectie si distantare fizica.

Dor de filme? Te invitam sambata, 13 iunie 2020, la Outdoor Cinema, in Iulius Town. Iti propunem o experienta inedita, pentru ca, sub cerul liber, ne vom bucura nu doar de film, ci si de apus, muzica si relaxare. Ne intalnim in Family Plaza din Iulius Gardens.

Desigur, respectam cu strictete regulile de siguranta si distantare fizica. Astfel, accesul la eveniment este gratuit, insa se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile.

De asemenea, purtarea mastii de protectie este obligatorie.  Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Seara magica incepe de la ora 19.30, pe ritmuri antrenante, si continua cu film si after party. Ce pelicula ruleaza? Descoperim impreuna, sambata seara!

Duminica, 14 iunie 2020, copiii sunt asteptati de actorii Magic Oz la piesa de teatru de papusi „Sa ne jucam de-a Scufita Rosie”. De la ora 12.00, in Family Plaza din Iulius Gardens.

Micutii vor reface chiar ei povestea, prin participarea directa, alaturi de manuitorii de papusi. Micii spectatori se vor bucura de atmosfera de poveste, cu respectarea distantarii fizice. Accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile. Desfasurarea evenimentelor poate fi afectata de conditiile meteo. (I.P.)

 

Weekendul este prilejul potrivit si pentru a te relaxa in Iulius Gardens, la terasele tematice cu deschidere spre parc, plimbandu-te in cadrul natural sau admirand ratustele vedete care inoata pe lac! (I.P.)

Leave a Reply