Redescopera bucuria shoppingului, in siguranta! Iulius Town Timisoara a implementat peste 40 de masuri de prevenire (P)

Ne revedem, cu aceeasi bucurie pentru shopping, dar cu mare grija pentru siguranta ta! Din 15 iunie 2020, reluam activitatea, oferindu-ti experientele care ti-au lipsit.


Contextul s-a schimbat si pe primul loc este sanatatea tuturor, astfel ca am implementat peste 40 de actiuni de prevenire si distantare fizica!

Masurile presupun actiuni permanente de dezinfectie, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calitatii aerului, dar si purtarea obligatorie a mastilor de protectie.

O sesiune de terapie prin shopping, o cafea savurata la terasa, joaca celor mici in parc, gustul preparatelor preferate, timpul liber petrecut cu cei dragi fac parte din ritualul tau de relaxare si sunt experientele care ti-au lipsit. Si noua ne-au lipsit energia, veselia, entuziasmul si pasiunile voastre! In curand, ne revedem si redescoperim bucuria shoppingului impreuna!

Contextul este altul, iar siguranta este prioritatea noastra, a tuturor! Ne-am pregatit pentru momentul reintalnirii cu un pachet complex si complet de actiuni de prevenire si masuri de distantare fizica.

Astfel, fluxurile de intrare/iesire sunt reorganizate diferentiat, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substante active, dispensere cu dezinfectant si personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranta.

Accesul in incinta Iulius Mall se face doar cu purtarea mastii de protectie, iar la intrari vor fi amplasate automate de vanzare cu manusi, masti si dezinfectant.

Pentru mentinerea distantarii fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densitatii din mall, capacitatea lifturilor este limitata, fluxul pe scarile rulante si fixe este diferentiat pentru urcare/coborare, iar in zonele de asteptare exista semnalistica ce evidentiaza pastrarea distantei.

Totodata, sistemul de ventilatie functioneaza cu un procent de 100% aer proaspat, fara recirculare. Se desfasoara actiuni permanente de dezinfectie, iar zonele de contact direct, cum sunt manerele usilor, sunt securizate cu folie nanoseptica cu functie de autocuratare.

In plus, actiunile de dezinfectie prin nebulizare se realizeaza saptamanal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese. De asemenea, pentru o buna informare a clientilor, pe toate suporturile media sunt afisate recomandarile pentru vizitatori, care vizeaza respectarea masurilor de siguranta si de distantare fizica.

Mesajele vor rula si prin intermediul sistemului radio intern. Lista completa a masurilor este disponibila pe https://www.iuliustown.ro/ro/siguranta. Programul Iulius Mall va fi cel normal, in intervalul orar 10 – 22.

Suntem nerabdatori sa ne revedem! Pentru a fi cu totii in siguranta, recomandam plata cu ajutorul cardului, pastrarea distantei fata de ceilalti si respectarea cu responsabilitate a masurilor de protectie. (I.P.)

 

 

Leave a Reply