Un interlop din gasca lui Sorin Udrea, mesaje de amenintare la adresa consilierilor locali din comuna timiseana Sag. “Eu cred ca voi sunteti tampiti, lasati-l pe domn primar sa-si faca treaba!”

Mesajul publicat pe retelele de socializare de care fostul arbitru de fotbal Flavius Rosu, actualul primar PSD al comunei Sag, prin care a reclamat faptul ca este urmarit si supravegheat de rudele viceprimarului Florin Luca, care ar folosi “metode securistice”, a incins spiritele in localitatea de la marginea Timisoarei.


Acuzat ca face filmari si fotografii, dar si ca hartuieste oamenii din comuna, viceprimarul ALDE Florin Luca a venit cu o replica exploziva, in care-l acuza pe Flavius Rosu ca minte si ca se victimizeaza pentru a castiga sustinerea electoratului pentru un al doilea mandat de primar.

“Sunt atacat a nu stiu cata oara de primarul comunei, dar cand a ars acea casa de pe strada a III-a din cauza incompetentei si a angajarilor fictive facute de el, cine a iesit in presa si a dat vina pe mine, desi eu ajutam pompierii pentru ca locuinta sa nu explodeze?! Omul acesta a ajuns atat de disperat si de speriat ca isi pierde functia, incat a luat postura de victima sigura, desi el este agresor.

Il tolerez de ceva vreme, dar de azi nu o sa o mai fac si am sa va arat adevarata fata a primarului. (…) Am sperat ca toate aceste manifestari sa inceteze, dar tocmai cel care trebuia sa le opreasca a pus paie pe foc si a apelat la presa, mintind cu nonsalanta.

Daca domnul primar isi doreste sa fie urmarit, poate va fi  urmarit de institutiile abilitate ale statului / organele competente (DIICOT – DNA), nu de viceprimarul comunei sau de rudele sale. Am ajuns sa fim acuzati pe nedrept de primar”, a precizat Florin Luca intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare a comunei.

In acest scandal cu iz electoral a intervenit si un mic interlop local, Ionut Sarpe, mare fan al sefului de clan Sorin Udrea, condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul gastilor interlope care au terorizat Timisoara, care a declansat o campanie de amenintari la adresa consilierilor locali, pozitionandu-se protector de partea primarului Flavius Rosu.

Alaturi de care apare in mai multe fotografii postate pe contul sau de Facebook, la fel cum se lauda ostentativ cu pozele in care apare cu “fratele” Sorin Udrea sau incadrat de liderul interlop Lucian Boncu si de luptatorul de K1 Sasa Marcov.

“Ba consilieri, caracter 0, pe voi va bat parintii cand intarziati acasa si vreti sa conduceti comuna. Eu cred ca voi sunteti tampiti, lasati-l pe domn primar sa-si faca treaba si cui nu-i convine sa intre pe mine sa le zic de nevestele lor”, este mesajul micului interlop postat pe Facebook, in timpul unei emisiuni tv unde era invitat Flavius Rosu.

In conditiile in care asocierea cu acest personaj nu-i avantajasa pentru primar, acesta a initiat o actiune in instanta impotriva lui Ionut Sarpe, avand ca obiect  pretentii, insa nu a mai sustinut-o si, in 05.06.2020, Judecatoria Timisoara a anulat cererea.

Ceea ce poate contura ideea ca Rosu si-a “confectionat” un alibi pentru momentul electoral cand va fi acuzat de tovarasii nepotrivite cu reprezentantii lumii interlope.

“Ma delimitez total de aceste practici si provocari, cat si de limbajul folosit de anumiti cetateni la adresa celor ce le provoaca. In fapt, fata de persoana invocata in asa zisul comunicat al PNL Sag, Sarpe Ion, am intentat un proces in instanta, inca de la începutul anului, pentru folosirea de catre acesta a numelui meu in contexte cu care nu am nicio implicare si legatura”, a mentionat primarul Flavius Rosu in mesajul care a starnit dihonia edilitara in comuna Sag. Dar, despre inselaciunea de 8.000 de euro comisa de Sarpe, in care apare si numele primarului Rosu, intr-o alta dezvaluire de presa…

Deocamdata, dupa cum ne-au dezvaluit surse din Politia Sag, interlopul a fost amendat cu 1.000 pentru amenintarile la adresa consilierilor, insa, neavand venituri, amenda va fi transformata in doua zile de munca in folosul comunitatii. Vom reveni. (Vlad Enciu)

Leave a Reply