INCREDIBIL. Sediul BCCO Bucuresti a fost pradat de hoti! Raufacatorii au intrat in cladire pe langa ofiterul de serviciu, care dormea in post

Sediul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Bucuresti, calcat de hoti fara scrupule si cu mult tupeu infractional! Raufacatorii au pradat, vineri noapte, sediul ”Crimei Organizate” din Bucuresti, in timp ce politistul care pazea intrarea dormea bustean in post.


Hotii au parasit sediul ”Crimei Organizate” cu mai multe televizoare si aparatura in urma unei lovituri asa cum nu s-a mai pomenit niciodata in toata istoria moderna a Politiei Romane. 

Politistul care pazea intrarea in noul sediu BCCO a adormit. Profitand de somnul ofiterului de serviciu, un grup de barbati, care trecea prin zona, a intrat in cladire.

Acestia s-au strecurat pe langa politist si au urcat pana la etajul 1, unde functioneaza BCCO. Acolo, cu toate ca usa se deschide numai pe baza de cartela, au spart-o fara probleme, dupa care au intrat si au luat tot ce le-a incaput pe mana.

La plecare, hotii au trecut din nou prin fata politistului, incarcati cu televizoare, niste bormasini, dar si alte obiecte de valoare.

Ulterior, dupa ce s-a trezit si a realizat ce situatie a avut loc pe tura lui, ofiterul de serviciu a anuntat, disperat, incidentul.

In timp ce judiciaristii vizionau imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prin apel 112 s-a anuntat o bataie in toata regula, pe strada Margeanului din cartierul Rahova.

La fata locului au ajuns politistii Sectiei 19, care au constatat ca, mai multi barbati care au coborat din doua taxiuri s-au luat la pumni si deranjeaza linistea publica. Cateva minute mai tarziu, politistii au inteles ca scandalagiii sunt tocmai hotii care sparsesera sediul BCCO si care se incaierasera, in plina strada, dupa ce nu s-au inteles la impartirea prazii. Acestia au fost retinuti imediat si se afla in arest preventiv. (V.E.)

Leave a Reply