PE SURSE. Un deputat PSD sfideaza pandemia si face investitii intr-o comuna de langa Timisoara. Deocamdata, un chiosc unde va vinde shaorma

In ciuda crizei provocate de Covid-19, pandemie care a pus la pamant domeniul HoReCa, un deputat de Timis a decis sa investeasca in alimentatia publica.


Astfel, marti, 16 iunie, Matei Suciu a putut fi admirat de cetatenii localitatii Sag, in timp ce dadea indicatii arhitecturale pentru ridicarea unui chiosc de shaorma.

Edificiul gastronomic a fost ridicat chiar langa statia de combustibil Petrom, la nici doi metri de DN 59, langa proprietatea detinuta in zona de fratii Cristescu.

“In timp ce domnul deputat construia chioscul de la sosea, fara niciun fel de autorizatii, si-a facut aparitia primarul Flavius Rosu. <Ba, esti nebun, vrei sa ne faca astia poze?>, a exclamat edilul comunei, care nu era deranjat de ilegalitatea prinsa in flagrant, ci de imagine publica, insa zbaterea sa a fost persiflata de parlamentarul PSD: <Du-te, ma’, si vezi-ti de-ale tale!>”, ne-a dezvaluit un martor.

De aici si pana la izbucnirea unei certuri in toata regula nu a mai fost decat un pas.

“S-au facut troaca de porci. Si, dupa aceea, Suciu a continua sa-si faca chioscul si nimeni nu l-a deranjat. Fara autorizatie si fara aviz de functionare. La un metru de drumul national, langa tarabele producatorilor agricoli, care, cred, ca tot ale lui sunt. Daca un camion ramane fara frane, iese macel. Este zona de siguranta. Ieri, se agitau sa-i faca acte de ocupare a domeniului public. Nu prea vad cum, pentru ca la un metru si ceva de drumul national, ai nevoie de avizul celor de la drumuri”, ne-a dezvaluit unul dintre comerciantii anonimi din piata.

Vom reveni cu opinia primarului Flavius Rosu, dupa ce domnia sa va fi receptiv si la telefon, nu doar la mesajele postate pe reteaua de socializare a comunei. (V.E.)

Leave a Reply