Piata cannabisului din Arad, penetrata de procurorii DIICOT. Trei dealeri de droguri au fost prinsi in flagrant, in timp ce incercau sa vanda 2 kg de marfa

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus, ieri, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a trei persoane, (U.D.M., S.C.D. si N.D.D.), acuzate de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


La data de 16.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Arad au efectuat o actiune de prindere in flagrant a inculpatilor in timp ce incercau sa comercializeze cantitatea de aproximativ 2 kg. de cannabis, in schimbul sumei de 40.000 lei.

La data de 17.06.2020, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a inculpatilor U.D.M. si S.C.D. pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

“Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”, au precizat anchetatorii. (V.E.)

Leave a Reply