CULISE. Fostul contabil sef al IPJ Timis sfideaza trendul pandemic, care a dus la cresterea divorturilor cu 50%, si a decis sa se casatoreasca

Nici nu s-au ridicat bine restrictiile pandemice, care, in ultimele trei luni, au legiferat distantarea fizica si sociala, ca fostul contabil sef al IPJ Timis, colonelul in rezerva Ioan Ghib, s-a si prezentat in fata ofiterului de stare civila, pentru a-si uni destinul cu aleasa inimii sale.


In timp ce Covid-19 a provocat o crestere alarmanta a numarului de divorturi, care aproape s-au dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut, Ioan Ghib a demonstrat ca nu crede in statistici, ci doar in instinctul sau de cuceritor, si si-a cerut iubita in casatorie.

Daniela Maria, 55 de ani, asistenta medicala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, a acceptat cererea junelui mai in varsta cu sase ani si l-a insotit la Casa Casatoriilor.

Nu stim daca aceasta cununie, cu cei doi miri tomnateci care au spus Da in fata ofiterului de stare civila, a fost prima ceremonia gazduita de Casa Casatoriilor din Timisoara dupa ridicarea restrictiilor pandemice, insa, cu siguranta, este cununia cu cel mai mare numar de felicitari pe retelele de socializare.

Chiar daca evenimentul a avut loc in urma cu o saptamana, mesajele nu mai contenesc, semn ca Ioan si Daniela Maria sunt un cuplu pretuit de prieteni si admirat in comunitate.

Intrucat, inca de cand semna statele de plata ale politistilor din Timis, comisarul sef Ioan Ghib a fost un cititor fidel si un bun prieten al redactiei Impact Press, nu pierdem prilejul de a-i ura si noi “Casa de piatra” si un drum conjugal cat mai lung alaturi de Daniela Maria… (I.P.)

Leave a Reply