RECALIFICARE! Camera de Comert din Timis organizeaza noi cursuri solicitate pe piata muncii. Serii limitate, de doar 10 persoane

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza doua noi serii de cursuri avizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari: Responsabil de Mediu; Agent imobiliar.


In vederea asigurarii celor mai bune conditii de curs, intre care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un numar de 10 persoane. Totodata, vor fi respectate regulile de protectie si distantare sociala

RESPONSABIL DE MEDIU

Cod COR: 325710

Perioada: 29 iunie – 8 iulie 2020

Program: luni – vineri, orele 17-21

Taxa de participare: 1.000 lei/pers.

Se acorda 10% reducere pentru membri CCIAT si 20% reducere pentru someri in baza adeverintei de somaj.

Adresabilitate: Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa gestioneze procese de mediu si agentilor economici care genereaza deseuri.

In conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, persoanele juridice care detin autorizatie/autorizatie integrata de mediu “au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Tematica cursului:

  • Instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei, astfel incat sa se asigure indeplinirea obligatiilor legale in domeniul gestionarii deseurilor;
  • Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;
  • Aplicarea procedurilor de calitate;
  • Gestionarea cerintelor legale de mediu;
  • Elaborarea programului de management de mediu;
  • Monitorizarea factorilor de mediu;
  • Realizarea auditului intern;
  • Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta;
  • Raportarea activitatii de mediu;
  • Elaborarea documentatiei sistemului de management mediu.

AGENT IMOBILIAR

COD COR 333401

Perioada: 29 iunie – 10 iulie 2020

Program: luni – vineri, orele 16-20

Functie de completarea grupelor, CCIAT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursului.

Taxa de participare: 800 lei /pers.

Se acorda 10% reducere pentru membri CCIAT si 20% reducere pentru someri in baza adeverintei de somaj.

Descrierea ocupatiei:

Activitatea profesionala de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum si cea de administrare a acestora se desfasoara de persoanele fizice si juridice care au calitatea de agent imobiliar.

  • Agentul imobiliar identifica cadrul juridic prin studierea legislatiei specifice si conexe;
  • se documenteaza in privinta modului de completare si a continutului fisei de lucru pe care o intocmeste si intocmeste dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; intocmeste conventia firma/client cu respectarea legislatiei in vigoare;
  • intocmeste pre/ante contractul intre parti cu respectarea legislatiei in domeniu;
  • intocmeste contractul de prestari servicii respectand metodologia de agentie si legislatia in domeniu; se documenteaza in amanunt asupra continutului dosarului tranzactiei apeland la continutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de “Agent Imobiliar” consta in faptul ca atestatul dobandit permite agentilor imobiliari sa profeseze in orice tara a Uniunii Europene.

Toate cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Diplomele se elibereaza in max. 30 de zile de la absolvirea cursului. (I.P.)

NOTA. Informatii si inscrieri: Directia Formare si Perfectionare Profesionala, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 117, tel. 0720444121, 0256-219172, e-mail: tavramov@cciat.ro. Persoana de contact: Tania AVRAMOV – Manager DFP. Informatii detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.

Leave a Reply