Casa fiului senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti! Au disparut bunuri evaluate la 80.000 de euro, printre care si 15 ceasuri, dintre care 2 de aur

Fiul senatorului PSD Niculae Badalau, Gabriel Badalau, a reclamat, vineri, la politie ca hotii i-au spart casa pe care o detine in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu. Potrivit primelor informatii, hotii ar fi profitat de ploaia torentiala pentru a intra in casa si au avut grija sa nu lase amprente.


Printre bunurile furate se numara 15 ceasuri, dintre care doua de aur, a caror valoare se ridica la 50.000 de euro, si 30.000 de euro cash. Prejudiciul calculat pe baza reclamatiei lui Gabriel Badalau este estimat la 80.000 de euro.

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefunctionale. Mai mult, odata ajunsi la fata locului, politistii veniti sa ridice probe au gasit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate.

”In seara zilei de 18 iunie a.c., Politia Orasului Bolintin Vale a fost sesizata prin SNUAU 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, de unde au sustras mai multe bunuri. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuandu-se cercetari pentru identificarea autorilor”, a comunicat Politia din Bolintin Vale.

Presa locala arata ca Gabriel Badalau se comporta ca un consilier al directorului Romarm in perioada in care tatal sau era ministru al Economiei, in subordinea caruia functioneaza firma de armament.

De remarcat ca acesta nu este primul furt reclamat de familia Badalau. In noiembrie 2018, hotii au spart si casa lui Niculae Badalau, eveniment in urma caruia senatorul PSD ameninta ca isi va cumpara un pistol.

Totodata, politicianul a avansat ideea ca legislatia trebuie schimbata, astfel incat un proprietar sa poata sa recurga la „masuri extreme” atunci cand un hot ii patrunde in casa.(V.E.)

Leave a Reply