Terasa Congress Hall din Iulius Town Timisoara, decor de poveste care permite organizarea unor evenimente de neuitat (P)

Contextul s-a schimbat, dar momentele speciale raman la fel de importante. Iulius Congress Hall a amenajat terasa generoasa si ofera acel decor de poveste, in aer liber, de care evenimentele au nevoie pentru a fi unice. Echipa de organizare este atenta la toate detalii, mai ales la masurile de siguranta si distantare fizica.


Uniunea a doua destine, venirea pe lume a unui copil, bucuria aniversarii sunt doar cateva dintre momentele pe care vrei sa le sarbatoresti cu cei dragi. Acum gasesti si locul potrivit! Ambientul rafinat al salilor de la Iulius Congress Hall s-a mutat pe terasa.

Cu un design romantic, plante si flori care fac trecerea spre cadrul natural oferit de Iulius Gardens si elemente decorative care ofera intimitate, noua destinatie permite organizarea unor evenimente de neuitat, adaptate contextului actual, care pune pe primul loc siguranta invitatilor.

Pentru ca dispune de un spatiu generos, terasa Iulius Congress Hall poate gazdui pana la 50 de persoane, in aer liber si cu respectarea recomandarilor privind distantarea fizica. Vezi cat de spectaculoasa este si imagineaza-ti cum va fi evenimentul tau organizat aici!

Terasa suspendata are avantajul integrarii in ansamblul mixt Iulius Town, unde gasesti toate serviciile de care ai nevoie. Mai mult, cadrul este completat cu privelistea superba asupra celui mai nou parc din oras, o legatura naturala care acompaniaza atmosfera pe care ti-o doresti, dar care este si decorul perfect pentru sesiuni foto memorabile.

Locatia beneficiaza si de cele mai moderne dotari tehnice si servicii de organizare premium, astfel incat planurile voastre sa devina realitate, chiar si intr-o perioada neobisnuita. In plus, invitatii pot ajunge pe terasa din parcarea subterana dedicata, cu liftul privat si acces direct la receptie, pentru un plus de siguranta.

Mai multe detalii gasiti pe www.iuliuscongresshall.ro si pe pagina de Facebook Iulius Congress Hall. Iar daca vrei sa-ti programezi evenimentul tau special pentru anul viitor, ai la dispozitie turul virtual al celor trei sali Iulius Congres Hall, cu o capacitate maxima de pana la 300 de persoane  – http://bit.ly/Tur360IuliusCongressHall.

Iti doresti un eveniment inedit, ale carui amintiri sa te bucure chiar si dupa ani? Iulius Congress Hall este locul ideal! (I.P.)

Leave a Reply