Artele isi dau intalnire la Iulius Town Timisoara: muzica, cinema in aer liber, statui vivante si teatru pentru copii (P)

In acest weekend, Iulius Town devine punctul de intalnire al artelor. Muzica, arta stradala, outdoor cinema, targ de antichitati si teatru pentru copii sunt propunerile pentru ca timpul tau liber sa fie o experienta deosebita.


Trei zile cu evenimente captivante incep in Iulius Town. Vineri si sambata sunt seri cu film. Outdoor Cinema se instaleaza din nou in Family Plaza din Iulius Gardens, propunand filme interesante, vizionate sub cerul liber.

Apusul, muzica buna si bauturile de vara vor completa atmosfera si iti vor redefini timpul tau de relaxare. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, pe baza invitatiilor obtinute online. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Seara de vineri este dedicata iesirii cu echipa sau intalnirii cu prietenii! Terasele din Iulius Town, cu deschidere spre parc, sunt locul perfect pentru a intra in vibe-ul de weekend. In plus, discutiile interminabile sunt acompaniate de concerte live ale artistilor locali. La Manufaktura ai Music Corner, unde se imbina saxofonul cu DJ set up, iar la Atmosphere va fi „Mussels Party”.

Sambata va fi o zi vibranta in Iulius Gardens. De la ora 16, ai intalnire cu statui vivante, bufoni si mimi, in cadrul Art in the Park. Zambetele oferite de acestia continua cu energia oferita de muzica electronica. DJ Victor Stan este prezent incepand cu ora 17, raspandind ritmurile energizante in intreg parcul.

Copiii sunt in centrul atentiei duminica. Pentru ei, de la ora 11, in Family Plaza se va juca piesa de teatru „Jack si Vrejul de fasole”. Povestea spusa de marionete ii va implica in actiune si le va transmite si mesaje educative. In plus, sesiunile de joaca in Iulius Gardens sunt si mai frumoase acum, pentru ca s-a redeschis caruselul venetian. Caluti si personaje de basm ii asteapta intr-o calatorie  amuzanta, in aer liber si in siguranta.

Duminica, de la ora 19, in Family Plaza petrecem in stil retro. Iubitorii muzicii de alta data au prilejul de a ascuta melodiile preferate mixate de diferiti DJ, intr-un sicron cu proiectii video. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, pentru a mentine distantarea fizica.

Despre frumos si arta este si in Iulius Mall, acolo unde se desfasoara Targul de Antichitati. De vineri pana duminica inclusiv, colectionarii revin la etaj, pentru a-si expune piesele cu patina timpului. Vizitatorii vor putea admira si achizitiona bijuterii, argintarie, ceasuri, numismatica, filatelie, portelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Weekendul acesta te bucuri si de Revenge Sale, adica trei zile de reduceri si premii la cumparaturi. Brandurile tale preferate s-au pregatit cu discounturi de pana la 70%, iar daca te numeri printre primii 1.500 de clienti care  cumpara de minimum 150 de lei, esti premiat cu un voucher pentru si mai mult shopping.

Evenimentele sunt organizate cu implementarea recomandarilor privind distantarea fizica si siguranta, iar in mall sunt asigurate peste 40 de actiuni de protectie. Este important sa fim cu totii responsabili si sa respectam masurile de siguranta! (I.P.)

Leave a Reply