Cel mai ilegal strand din Timisoara si-a deschis portile! Baza Heaven a primit, in prima zi de functionare ilegala, peste 100 de clienti

Desi Primaria Timisoara a anuntat, inca de la inceputul lunii iunie, ca nu va autoriza functionarea strandului Heaven, intrucat contractul de inchiriere a expirat, afaceristul Dorin Epure a decis sa deschida portile celei mai luxoase baze estivale din Timisoara.


Astfel, dupa cum ne-au dezvaluit surse din cadrul societatii SC Elaine SRL Timisoara, prima zi in care s-au oprit ploile, iar temperaturile au urcat la peste 25 de grade, a fost si prima zi in care timisorenii au avut acces la strandul Heaven.

“Au fost peste 100 de persoane, chiar daca nu au existat anunturi publice, la radio, in presa, ca de obicei, despre marea zi a deschiderii. Cu siguranta, ultimele articole negative despre strandul Heaven, in care s-a spus ca nu poate fi deschis, pentru ca nu mai exista contract de inchiriere, a fost o reclama pentru Dorin Epure. Clientii au vrut sa vada daca se deschide sau nu”, ne-a declarat un angajat al societatii, sub protectia anonimatului.

Potrivit mercurialului fixat de patronul Dorin Epure, pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei, iar in weekend, 25 de lei, in timp ce inchirierea unui sezlong costa 10 lei. In weekend, tariful micilor platforme de plastic pe care se bronzeaza divele orasului creste cu 50 la suta…

Inca nu am aflat cu cat va contribui SC Elaine SRL Timisoara la campania electorala a PNL, absolut legal, indubitabil, avand in vedere ca procesele intentate de Primaria Timisoara si de primarul Nicolae Robu, pentru evacuarea lui Dorin Epure, se pot intinde pe ani de zile… (Mara Ion)

Leave a Reply