ALERTA cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti! Cladirea a fost evacuata, iar genistii SRI fac verificari pentru depistarea dispozitivului exploziv

Cladirea Curtii de Apel Bucuresti a fost evacuata, in urma cu putin timp, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus ca in sediul instantei este o bomba. Traficul in zona Curtii de Apel, situata in centrul Bucurestiului, este restrictionat.


„Astazi (vineri, 29 iunie – n.red.), in jurul orei 11,10, un barbat a anuntat prin apel 112, ca la Curtea de Apel Bucuresti, se afla un dispozitiv exploziv”, a informat Politia Bucuresti.

 

La fata locului au fost trimisi politisti ai Sectiei 14 care au evacuat cladirea, iar genistii SRI au inceput sa scotoceasca in cautarea dispozitivului exploziv.

“Aveam cauza acolo si ne-au evacuat! Sunt trupe SIAS, genisti SRI. Unii sunt panicati”, ne-a transmis un avocat.

A fost restrictionat traficul in zona, atat auto, cat si pietonal.

Este al doilea apel de acest fel in ultima saptamana, in Bucuresti. In urma cu cateva zile, a fost alerta cu bomba la statia de metrou Eroilor. Alerta s-a dovedit a fi falsa.

De asemenea, printr-o alerta falsa cu bomba au trecut, in 5 iunie 2020, si judecatorii, avocatii si justitiabilii care se aflau la Tribunalul Bucuresti… (V.E.)

 

Leave a Reply