Timisoara redevine capitala mobilei romanesti! CCIA Timis organizeaza prima editie post-pandemica a Expo Mobila 2020 (P)

Prima editie de anul acesta a Expo Mobila va avea loc in perioada 16 – 19 iulie, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, situat in Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.


Manifestarea reuneste producatori si distribuitori romani, reprezentante ale unor companii internationale din Romania, care vor intampina atat publicul larg cat si cel profesionist cu o gama larga de mobilier si accesorii, sisteme inteligente din industria mobilei.

Se vor putea achizitiona pe loc, sau la comanda, la pret de producator: bucatarii, livinguri, camere pentru copii si tineret, dormitoare, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, usi de interior, birouri, biblioteci, accesorii si decoratiuni, mobilier de gradina – intr-un cuvant toate tipurile de mobila destinate locuintei si biroului. Intrarea publicului este libera.

Programul de vizitare este: de joi pana sambata, intre orele 10 – 20; duminica, intre orele 10 – 18.

NOTA: Informatii suplimentare la: tel. 0733 614 279, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates, organizator expo; tel. 0721 260 974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchis – organizator expo.

 

Leave a Reply