Carambol rutier pe soseaua dintre Timisoara si Giroc! O autospeciala a pompierilor de la ISU Timis, lovita prin ricoseu

O autospeciala a pompierilor de la ISU Timis a fost implicata, in aceasta dupa-amiaza, intr-un accident rutier care s-a produs pe soseaua care leaga Timisoara de localitatea Giroc.


Potrivit politistilor de la Rutiera, evenimentul s-a produs din cauza neatentiei unei soferite in varsta de 24 de ani, care circula pe banda a doua, pe Calea Timisoarei, si nu a observat la timp intentia unui participant la trafic de a vira la stanga.

L-a izbit puternic din spate, iar din cauza impactului, masina condusa de un barbat in varsta de 44 de ani a fost proiectata pe sensul opus de mers, unde a lovit o autospeciala a ISU, care se deplasa regulamentar.

Dupa ce a tamponat din spate autoturismul care se incadrase pentru a vira la stanga, soferita a s-a speriat, a tras de volan si a ajuns pe prima banda de deplasre, unde a mai lovit o masina, careia i-a schimbat directia de deplasare, pe contrasens, unde a mai izbit un autoturism.

In urma carambolului, atat soferita cu ghinion, cat si soferul in varsta de 44 de ani, au fost raniti si au fost transportati la spital. Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (C.S.)

Leave a Reply