Moarte violenta intr-un centru comercial din Timisoara, dupa ce un barbat in varsta de 63 de ani s-a aruncat in gol de la etajul II al cladirii

Incident socant, luni dupa-amiaza, in cel mai mare centru comercial din Timisoara si din vestul tarii. Un barbat in varsta de 63 de ani s-a aruncat de la etajul doi al mall-ului din zona Caii Lipovei, din partea unde se afla o cofetarie.


Echipajul SMURD care a intervenit, de urgenta, pentru salvarea victimei a incercat zeci de minute sa o resusciteze, dar, din nefericire, in cele din urma a fost nevoit sa constate decesul.

Din primele informatii, barbatul s-a prabusit de la etaj, in apropierea unor scari rulante. Deocamdata, nu s-a stabilit cu exactiatet daca a fost vorba despre un gest intentionat sau, pur si simplu, victima si-a pierdut echilibrul si s-a prabusit peste balustrada.

Politistii timisoreni au deschis un dosar penal pentru omor si incearca sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul si, in cazul unei actiuni intentionate, ce l-a determinat pe barbat sa recurga la acest gest. (M.I.)

Leave a Reply