Criminalul care a incendiat-o pe tanara de 17 din Mehedinti, a murit! Medicii din Drobeta-Turnu Severin nu au reusit sa-l salveze, dupa tentativa de sinucidere din Arestul IPJ Mehedinti

Ion Turnagiu, criminalul in serie care a incendiat o fata de 17 ani, din Darvari, judetul Mehedinti, a murit noaptea trecuta, in jurul orelor 23,40.


Infractorul in varsta de 45 de ani si-a dat obstescul sfarsit la spitalul din Drobeta-Turnu Severin, acolo unde era internat de aproape o saptamana, dupa ce a incercat sa se sinucida in arestul Politiei Mehedinti.

Informatia a fost confirmata de medicul Radu Vasile Iman, managerul spitalului din Drobeta-Turnu Severin.

„El a ajuns la spital in stare foarte grava, coma gradul 4, fara sanse de a supravietui. Pe parcurs, starea s-a agravat, a aparut febra. A decedat, aseara, pe la ora 11,30”, a declarat Iman la Antena 3.

Turnagiu a fost gasit spanzurat, cu tricoul, de catre politisti.

Agentii l-au resuscitat pana la sosirea echiapjelor de salvare, ulterior fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Turnagiu se afla in arestul IPJ Mehedinti din 13 iunie. El a fost arestat preventiv dupa ce a incendiat o fata de 17 ani din localitatea Darvari.

Ion Turnagiu a fost condamnat la inchisoare pe viata, in 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat conditionat din puscarie, in 2019, printr-o hotarare a Tribunalului Mehedinti. (V.E.)

Leave a Reply