Scene horror intr-un magazin din Maramures! O vanzatoare a fost atacata cu cutitul de un barbat, care apoi si-a taiat gatul

O vanzatoare de la un magazin din orasul maramuresean Dragomiresti a fost atacata de un barbat. Dupa ce a injunghiat-o pe femeie, agresorul si-a taiat gatul cu acelasi cutit.


Potrivit reprezentantilor IPJ Maramures, incidentul s-a produs azi, in jurul orei 14,30, cand politistii din Dragomiresti au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orasului, unde doua persoane au fost ranite.

“La fata locului au intervenit de urgenta politistii din oras si personalul medical, care au constatat decesul uneia dintre cele doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii”, a precizat Ionel Cozma.

La fata locului au intervenit de urgenta politistii din oras si personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

De asemenea, la fata locului se afla o femeie de 36 de ani care prezenta leziuni corporale. Aceasta a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

S-a constituit echipa complexa de cercetare care, sub coordonarea procurorului, efectueaza activitati specifice pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii evenimentului. (V.E.)

 

Leave a Reply