Inspector sef doar o zi! Seful Politiei Constanta si adjunctul sau au fost demisi din functii, dupa celebra hora a turistilor din statiunea Mamaia

Abia imputernicit la conducerea IPJ Constanta, pe o perioada de trei luni, inspectorul sef Gluga Constantin Adrian a si fost demis din functie, dupa numai o zi de mandat.


Imaginile aparute in presa, cu peste 100 de turisti prinsi in hora la Mamaia, fara a tine cont de restrictia privind distantarea sociala, i-au fost fatale, profesional, atat comisarului sef Gluga Constantin, cat si adjunctului sau de pe Ordine Publica, comisarul Marian Nucu.

„O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat masurile dispuse prin instituirea starii de alerta pentru prevenirea raspandirii SARS-Cov2, in statiunea Mamaia, de catre Inspectoratul de Politie Judetean Constanta si Politia Statiunii Mamaia.

In urma analizei situatiei constatate s-au dispus urmatoarele: cu data de 30 iunie 2020, sefului I.P.J Constanta i-a fost intrerupta mentinerea in serviciu, dupa implinirea varstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus incetarea imputernicirii adjunctului sefului I.P.J Constanta pe linie de ordine publica”, a anuntat IGPR.

Politia Romana a suplimentat numarul efectivelor care actioneaza pe litoral. Astfel, 182 de politisti au fost delegati la IPJ Constanta. In total, peste 500 de politisti actioneaza, in aceasta perioada, pe litoralul Marii Negre. (V.E.)

Leave a Reply