Atmosfera de vacanta, in parcul din Iulius Town Timisoara: teatru de papusi, ateliere de creatie si targ handmade (P)

Copilaria este mai frumoasa cand se dezvolta prin experiente multiple. De aceea, Iulius Town Timisoara le propune celor mici un nou weekend cu evenimente captivante, in timp ce parintii se pot relaxa la terasele cu deschidere spre parc.


Serile de vineri sunt dedicate iesirilor cu prietenii, iar terasele de la Iulius Town ti-au pregatit multe suprize.

Astazi, la Manufaktura ai Music Corner, unde atmosfera va fi intretinuta de DJ Narciss, la @Fabrika va concerta VAL Band, iar la Atmosphere va fi Paella Party.

Sambata, 4 iulie 2020, copiii sarbatoresc Ziua Americii printr-un atelier de creatie. De la ora 17, micii artisti sunt asteptati in Iulius Gardens, pentru a da frau liber imaginatiei si a-si dezvolta abilitatile artistice.

Sub indrumarea Biancai Potyesz, cei mici vor realiza stegulete sau bijuterii, pe care le pot lua acasa. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Iulius Town, iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Tot sambata, de la aceeasi ora, parcul va fi animat de mimi, bufoni si statui vivante. Numerele lor vor rapi zambete si vor crea o atmosfera de basm.

Saptamana se incheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purcelusi”. Astfel, duminica, 5 iulie, de la ora 11, micii spectatori sunt invitati sa se alature aventurilor celor trei purcelusi nazdravani. Spectacolul va avea loc in parcul Iulius Gardens.

In acelasi timp, la etajul Iulius Mall are loc Targul de Produse Naturale si Handmade, unde sunt prezenti 15 expozanti. Timisorenii pot alege dintr-o varietate de propuneri, de la miere naturala, creme, uleiuri si tincturi din plante, produse de ingrijire corporala si cosmetice, pana la accesorii. De asemenea, se vor gasi si suplimente naturiste, care ofera beneficiile naturii, dar si dulciuri de casa, cu gust autentic.

Toate evenimentele sunt organizate cu implementarea recomandarilor privind distantarea fizica si siguranta, iar in mall sunt asigurate peste 40 de actiuni de protectie. Este important sa fim cu totii responsabili si sa respectam masurile de siguranta! (I.P.)

Leave a Reply