Presedinta Tribunalului Timis, certata de un procuror anonim! “Jigniti un intreg sistem judiciar prin faptul ca nu spuneti adevarul!”

Presedinta Tribunalului Timis devine, pe zi ce trece, tot mai incomoda pentru “zeii” sistemului judiciar, judecatorii si procurorii care se considera imuni la orice forma de control pamantesc, convinsi ca deasupra lor nu mai exista decat autoritatea divina, Dumnezeu.


Unul dintre reprezentantii acestei caste divine a inamovibililor si incontrolabililor i-a cerut judecatoarei Adriana Stoicescu, pe un ton imperios, sa renunte la articolele de opinie prin care blameaza pasivitatea sistemului judiciar la abuzurile politicienilor, acuzand-o ca se martirizeaza in tentativa de a-si pregati candidatura la o functie inalta.

“Ii multumesc domnului procuror. Pentru ironie, dispret, superioritate. Pentru lectiile de viata si deontologie. Iar cei care va ganditi sa comentati sau sa dati like’uri… poate ar fi mai bine sa nu o faceti”, este replica timida a judecatoarei Adriana Stoicescu la acuzatia ca textele sale critice fac rau sistemului judiciar.

Iata “rechizitoriul” public al procurorului cuvintelor:

“Doamna, trebuie sa recunosc ca imi sunteti simpatica. Chiar daca manipulati in continuare, chiar daca m-ati parat in secunda doi la luju.ro (si acestia in mod ciudat … sau nu, v-au martirizat in secunda trei, asa cum de altfel cred ca va doreati) si chiar daca in continuare jigniti un intreg sistem judiciar prin faptul ca nu spuneti adevarul si aruncati niste fumigene periculoase.

Imi sunteti simpatica pentru ca aveti o figura foarte trista si asta provoaca in majoritatea cazurilor compasiune deoarece de regula sunt tragedii mai mici sau mai mari in spatele unei figuri triste.

Ati vazut bineinteles ce reactii ati starnit. De ura impotriva sistemului judiciar. De preaslavire a dvs, ceea ce va prea multumeste. Like-uri si tot tacamul. Si bineinteles implorari sa continuati sa tineti stindardul. Dar si indemnuri de demascare a ticalosului care si-a permis sa puna pumnul in gura unui magistrat ca dvs care spune Adevarul si Legea.

Daca inainte ma durea in colt cu privire la ce functii candidati dvs (sef de scara sau orice va doriti), acum ma doare tot acolo, dar sunt convins ca veti candida si martirizarea aceasta scontati ca va ajuta.

Abureli, generalitati si fumigene poate lansa oricine. Dar de la un magistrat se asteapta la mai multa concretete si rigoare. Sau cel putin eu.

Ganditi-va la magistratii onesti pe care i-ati jignit si la cum incearca ei sa scoata castanele din foc si din cauza unor interventii (necugetate as spune) a dvs. Adica sa repare imaginea justitiei in fata unor cetateni care va citesc si va cred desi nu le oferiti nimic concret. Magistrati care sunt priviti cu circumspectie sau chiar teama desi nu au gresit cu nimic insa fac parte din categoria pe care dvs ati denigrat-o.

Va dau un sfat : daca tot vreti atentie si apreciere virtuala, inventati dvs un cont pe fb care sa va atace in mod real si grav si apoi sa va plangeti cu succes. Nu folositi reactia mea pe care ori o rastalmaciti cum va convine ori nu intelegeti mesajul real.? Asta ca sa va mai descretesc fruntea”. (G.I.)

 

2 thoughts on “Presedinta Tribunalului Timis, certata de un procuror anonim! “Jigniti un intreg sistem judiciar prin faptul ca nu spuneti adevarul!”

  1. îi dau eu procurorului documente – pe toată linia- miltian-procuror-judecator-csm

  2. plus ca trei sferturi din munca procurorului o face politistul…dar aia nu zice

Leave a Reply