Cu masca, fara MASCA! Candidatul PNL la functia de primar al localitatii Dumbravita, baie de multime fara respectarea restrictiilor Covid-19

Revenit in atentia publica, in ultimele zile, dupa ce a provocat o serie de demisii la varful PNL Giroc, intrucat organizatia liberala nu a sustinut cum trebuie interesele sale imobiliare din zona, fostul vames Sorin Dragoi face ce face si demonstreaza ca este un autentic “copil” rebel al politicii timisene.


Primit in PNL in noiembrie 2018, Sorin Dragoi a fost plasat rapid in fruntea PNL Dumbravita, in locul fostului lider Sorin Margau, cu misiunea imposibila de a candida la alegerile locale din 2020 si de a-l bate pe PSD-istul Victor Malac.

Un plan sortit esecului inca de la inceput, in conditiile in care Sorin Dragoi nu este un personaj prea cunoscut in urbea de la marginea Timisoarei, iar din CV-ul sau politic lipseste tocmai perioada activismului de partid, cand viitorii candidati lipesc afise si merg din usa in usa pentru a transmite mesajul partidului.

O dispensa acordata de catre Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, amicului sau mason Sorin Dragoi – aruncarea in lupta electorala pentru cucerirea unei primarii, la nici doi ani de la intrarea in politica -, care este criticata, pe la colturile sedintelor de partid, de catre membrii cu state vechi in PNL Dumbravita.

Totusi, pentru a recupera deficitul de popularitate in comuna, in comparatie cu gospodarul Victor Malac, fostul vames de la Otopeni nu se abtine de la cele mai nastrusnice idei de promovare, cum a fost si campania de selfi-uri pe la portile institutiilor publice din localitate, unde a simulat o falsa donatie de masti de protectie.

Mai nou, ignorand toate restrictiile Covid-19, Sorin Dragoi vrea sa arate comunitatii, electoratului, ca este extrem de cunoscut si de iubit in mediul juvenil din Dumbravita, afisandu-si pe Facebook zeci de poze cu grupuri de tineri, prin care instiga la ignorarea totala a pandemiei si a regulilor de distantare sociala.

Un contrast izbitor cu colegii sai de partid, Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, si Marin Popescu, inspectorul scolar general al ISJ Timis, care, in cadrul unei intalniri festive, unde au fost premiati liceenii de 10 ai judetului, au purtat masti de protectie si, dupa cum se vede si in fotografiile de la eveniment, au pastrat o distanta care sa evite eventuala transmitere al noului coronavirus.

Intrucat, de ieri, secretarul de stat in MAI,  Bogdan Despescu, a anuntat organizarea de actiuni de control cu efective marite, in toata tara, pentru a se verifica respectarea masurilor de limitare a raspandirii pandemiei de Covid-19, este de asteptat ca seful Postului de Politie Dumbravita, Raoul Borca, sa aplice primele sanctiuni. (Mara Ion)

Leave a Reply