Fiul unui cunoscut milionar din Timisoara, retinut pentru 24 de ore! Tanarul este acuzat ca, impreuna cu trei complici, a furat haine de firma in valoare de 3.000 de euro din din mall-urile orasului

Fiul cunoscutului om de afaceri Georgica Cornu, din Timisoara, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.


Andrei Cornu, 20 de ani, proaspat absolvent al Liceului “Nikolaus Lenau” din Timisoara, este acuzat ca, impreuna cu alti trei prieteni, ar fi furat haine de firma din cele doua mall-uri din Timisoara, valoarea prejudiciului fiind de 14.000 de lei.

Prima lovitura a fost data, in seara zilei de 30 iunie, in magazinul Peek & Cloppenburg din Shopping City Timisoara, de unde hotii au furat marfa de 10.000 lei, dupa care cei patru s-au deplasat cu masina la Iulius Mall, in magazinul aceleiasi firme, de unde au mai sustras marfa de 4.000 lei.

O parte din hainele furate au fost descoperite de politistii Sectiei 4 Timisoara, in urma unor perchezitii efectuate in data de 3 iulie, ocazie cu care au fost ridicate si trei telefoane mobile.

”La data de 03 iulie a.c., politistii Sectiei 4 au retinut 4 tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, banuiti de savarsirea infractiunii de furt calificat. In urma investigatiilor efectuate de catre politistii Sectiei 4, au fost identificati 2 baieti de 20 de ani si doua fete de 24 si 25 de ani, banuiti de comiterea faptelor. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis”, a anuntat Politia Timis.

De remarcat ca fratele mai mare al lui Andrei Cornu, fiul lui Georgica Cornu din prima casnicie, este ofiter de politie la IPJ Timis. (Vlad Enciu)

One thought on “Fiul unui cunoscut milionar din Timisoara, retinut pentru 24 de ore! Tanarul este acuzat ca, impreuna cu trei complici, a furat haine de firma in valoare de 3.000 de euro din din mall-urile orasului

Leave a Reply